A héten már teljes volt a forduló az amatőröknél, mind a hét mérkőzést lejátszották. Az M-Car továbbra is pontveszteség nélkül áll az élen. Nyert az Alibi is a dobogósok közül, a QLR viszont pontokat vesztett. Két döntetlen született a játéknapon, mindegyik kevés gólt hozott. A Matracvarázs csatárainak nem sikerült kapuba találniuk, így szerzett három pontot a Nyár FC. Ugyanannyihoz jutott az Orci Feed és a Béke étterem is.

Maker Autó Kupa – II. osztály eredményei:

QLR PC Bontó-META FITTNESS 1-1
Góllövő: Tislér, ill. Antyipenkó.

Egyenlő erők küzdelmét láthattuk a nap nyitó találkozóján. A tartalékos QLR szerezte meg a vezetést, de előnyét nem tudta megőrizni, az ellenfele a meccs végén egyenlített.

Béke étterem-Lechler Autófesték 4-3
Góllövők: Werner, Frigur, Őszi, Golita, ill. Balogh 2, Hegyi.

Két hasonló tudású csapat mérkőzését láthattuk, melyből a szerencsésebb került ki győztesen, mivel helyzeteit jobban váltotta gólokra.

Orci Feed-Royal Fröccs 6-2
Góllövők: Kelemen 2, Szorcsik, Gimesi, öngól, ill. Tabi, Mayer Barna.

Sportszerű találkozót vívott egymással a két gárda, melyen a határozottabban játszó Orci Feed került ki győztese, ilyen arányban is megérdemelten.

Polgármesteri Hivatal-M-Car Bérautó 1-6
Góllövők: Kampf, ill. Dancs 3, Magyar Cs 3.

Az első játékrészben még jól tartotta magát a Hivatal csapata. A másodikban az M-Car nagyobb fokozatra kapcsolt és helyzeteit jobban kihasználva szerezte meg a három pontot.

Matracvarázs-Nyár FC 0-1
Góllövők: Bogdán

A mérkőzés elején megszerezte a vezetést a Nyár FC gárdája. Innentől kezdve csak a védekezéssel törődtek, és jó kapusteljesítménynek köszönhetően megőrizték hálójukat a góltól. A Matracvarázsnak a mai napon semmi sem sikerült.

Orci-Somogy Sportja All Stars 2-2
Góllövők: Bene 2, ill. Márton 2.

A kemény, harcos összecsapáson igazságos pontosztozkodás történt. Az Orci alakulata az utolsó percben egyenlített, ezzel egy ponthoz jutott a fordulóban.

Alibi FC-Amatőrök 2011 7-4
Góllövők: Fónai 2, Jutai, Kálmán, Tábori, Széphelyi, öngól, ill. Váli, Kukuly, Rohács, Szőke B.

Az Alibi csapata irányította a találkozót, az ellenfele kétszer is egyenlített, de a második félidőre elfáradtak. Ezt kihasználva még háromszor zörgették meg az Amatőrök hálóját.

A következő forduló (03.28.) párosítása:

17.00.: Béke étterem-META FITNESS

17.45.: Nyár FC-Lechler Autófesték

18.30.: Alibi FC-Polgármesteri Hivatal

19.15.: M-Car Bérautó-Orci SE

20.00.: Somogy Sportja All Stars-Orci Feed

20.45.: Royal Fröccs-Matracvarázs

Csütörtök: 20.45.: Amatőrök 2011-QLR PC Bontó

Címkék: kispálya, amatőr, labdarúgó, bajnokság, sport