A kaposváriak a harmadik helyen zárták az alapszakasz küzdelmeit, így a versenykiírás értelmében a hatodik helyezettel kell megküzdeniük azért, hogy bekerüljenek az elődöntőbe. A fővárosi MAFC-BME együttesét ebben az évadban már oda-vissza sikerült megverni, a somogyiak mégsem veszik fél vállról a rájuk váró párharcot. 

- A Magyar Kupa négyes döntőjében elért bronzérem mindenképpen pozitív hatással van a csapatra, jó szájízzel hagytuk el az érdi csarnokot és jó hangulatban folytattuk a munkát - fogalmazott Demeter György vezetőedző. - A MAFC csapatát nem szabad lebecsülni, véleményem szerint jó erőket vonultat fel, így komolyan kell venni a ránk váró mérkőzéseket. Az a célunk, hogy itthon nyerjünk, a második összecsapáson pedig, a fővárosban lezárjuk a párharcot.

A kaposváriak saját nevelésű játékosa, Bögöly Gábor a Kapos Televízió Kapos Sport című műsorának csütörtök esti vendégeként elmondta: túl kell lépni a MAFC együttesén, az elődöntőben pedig a kellő tűzzel és akarattal a Kecskemétet is legyőzhető. 

A Fino csapatában Kalmár Ákos és Horváth Kristóf sincs 100 százszázalékos állapotban, a többiek bevetésre készek.

Kezdés pénteken 18 órakor a városi sportcsarnokban.

Fino Kaposvár - MAFC

Uploaded by KaposPont on 2018-03-21.

Címkék: mafc, röplabda, fino kaposvár, sport