A bajnokság középszakaszának 5. fordulójában, március 17-én (szombaton) a Szegeddel mérkőzött meg Kaposvár OB I.-es csapata. Id. Berta József együttese keményen készült az összecsapásra, mert nehezebb meccsre számítottak, mint amit idehaza játszottak, akkor 11-5-ös győzelmet arattak a Szeged ellen.

Ez beigazolódott, szorosabb mérkőzés lett a Szeged – Kaposvár találkozó, de ennek ellenére – akárcsak a hazai fordulóban, úgy idegenben is győzelmet aratott a KVK: 11-15-re verték a Tisza-parti alakulatot.

„Amiért jöttünk, az meglett. A 3 pontért jöttünk, ez volt a lényeg. Most már ebben az évben a 7. mérkőzésünk, ahol veretlenek vagyunk. Istenigazából a jó játékkal adósok voltunk, de ilyennek is kell néha lennie. A kötelező győzelmekkel így van az ember, de az a lényeg, hogy megvolt. A következő rangadóra majd rendbe tesszük a dolgokat és bízok benne, hogy folytatjuk tovább ezt a tavaszi hadjáratot. Szeretnénk továbbra is veretlenek maradni” – hangzott id. Berta József vezetőedző meccsértékelése.

Címkék: szeged, vízilabda, kaposvár, sport