Nem úgy sikerült a Diamant-lányok legutóbbi két idegenbeli mérkőzése, ahogy azt eltervezték. Sitkeyék a Jászberény és a Vasas otthonában is a pontszerzés reményében léptek pályára.

- Kicsit csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült a pontszerzés sem egyik meccsen sem, de úgy gondolom, hogy nincs okunk szomorkodni, mivel így is meg tudtuk őrízni a negyedik helyünket - mondta a Kapos Sport stábjának Sitkey Mariann, az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapatkapitánya.

Ennek ellenére nem lehet panasz a lányok eddigi Extraligás szereplésére, hiszen hazai pályán jöttek a bravúrok. A kaposvári hölgykoszorúra a középszakasz utolsó körében a szezon egyik meglepetéscsapata, az Újpest vár majd.

A jó erőkből álló lila-fehérek egyedüli magyar csapatként a Békéscsabát is le tudták győzni, és meg sem álltak a tabella második helyéig.

- Meglepetéscsapat idén az UTE, bár nagyon jó játékosokkal vágtak neki a szezonnak. Erősek, joggal pályáznak a második helyre, de mi legalább pontot szeretnénk ellenük szerezni - tette hozzá Sitkey Mariann.

A Diamant - UTE mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés továbbra is ingyenes, aki viszont nem lehet ott a helyszínen, az élőben követheti az összecsapást itt, a KaposPonton.

Címkék: újpest, extraliga, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, sport