Jól kezdett a Kaposvár a listavezető ellen, a sérüléséből visszatérő Nagy Péter pontjával már négypontos előnyben voltak a hazaiak. A szett végéig nem is csökkent a két csapat közötti különbség, akkor azonban nagyot hajrázott a Vegyész. A vendégek, Szabó Dávid-ásznyitásainak is köszönhetően 24-20-ról előbb egyenlítettek, majd meg is nyerték a szettet.

A második felvonást ott folytatta a Kazincbarcika, ahol az elsőt abbahagyta. Daniel Oravec tanítványai végig domináltak, így már 2:0-ra vezettek idegenben.

A harmadik játékrész megint a vendégeknek indult jobban, akik még 18-19-nél is jobban álltak. Innen fordítani tudtak a somogyiak, akik Keen Cameron ejtését követően a szépítésnek örülhettek.

Szinte végig felváltva vezettek a csapatok a negyedik szettben, 19-19 után azonban megint a Kazincbarcika játszott eredményesebben.

A vendégek a 3-1-es győzelmüknek köszönhetően bejutottak az elődöntőbe, míg a címvédő Kaposvárnak ehhez még egy negyeddöntős párharcot is hoznia kell, a MAFC ellen.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, ALAPSZAKASZ, 22. FORDULÓ

Fino Kaposvár – VRC Kazincbarcika 1-3 (-26, -20, 22, -23)

Kaposvár, 500 néző. V.: Halász T., Árpás.

Kaposvár: Keen, Nikolov, Nagy J., Nagy P., Bögöly, Vajda. Csere: Pápai (liberó), Kiss T. (liberó), Kulcsár, Szabó Be., Horváth. Vezetőedző: Demeter György.

VRCK: Páez, Mészáros, Banai, Szabó D., Blázsovics, Juhász. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Kozsla, Toronyai, Árva, Milev, Gebhardt N., Dudás T. (liberó). Vezetőedző:Daniel Oravec.

 

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Fino Kaposvár - VRC Kazincbarcika

Uploaded by KaposPont on 2018-02-24.

Címkék: vegyész rc kazincbarcika, fino kaposvár, röplabda, sport