Nagy meglepetésre, csak 3:2-re tudott nyerni a Fino legutóbb Sümegen, pedig Keen Cameronák már 2:0-ra is vezettek a mérkőzés elején. Az ott elhullajtott bajnoki pont pedig még sokba kerülhet a kaposváriaknak.

A rekordbajnok vasárnap a Kazincbarcika ellen zárja az alapszakaszt, és ahhoz, hogy megőrízzék második helyüket a tabellán, legalább két szettet kell nyerniük a listavezető ellen.

Ha ez nem sikerül, és a Kecskemét nyer Dunaújvárosban, akkor oda az egyenes ági elődöntő.

- A bajnokság legnehezebb meccse jön. Nem szeretnénk azt, hogy a sümegi meccsnek ekkora hatása legyen, nagyon bízom a csapatomban, hogy most összeszedjük magunkat és ugyanúgy tudunk egy bravúrt hozni, ahogy a Kecskemét ellen is - mondta stábunknak Keen Cameron, a Fino válogatott feladója.

A két együttes legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott egymással. Azt a párharcot kettős győzelemmel húzta be a Vegyész, így a kaposváriak ezért is szeretnének visszavágni soros ellenfelüknek.

- A célunk az, hogy a Barcikát is megverjük, vasárnap egy nagyon szoros mérkőzésre számítok, felkészülünk belőlük és reméljük, hogy győzelemmel zárjuk a meccset - tette hozzá a kaposváriak játékosa, Horváth Kristóf.

A Fino Kaposvár - Vegyész RC Kazincbarcika rangadó vasárnap 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépés továbbra is ingyenes, aki pedig nem tud a helyszínen szorítani a fiúknak, az élőben követheti az összecsapást a KaposPonton!

Címkék: fino kaposvár, kazincbarcika, nb1, röplabda, sport