A terembajnokság utolsó fordulója csonkára sikeredett, több mérkőzés elmaradt, játék nélkül szereztek pontot a csapatok. Betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott három gárda kiállni.

A győztes végül a pontveszteség nélküli Két Testvér Pizzéria alakulata lett. Az ezüstérmet a tavalyi bajnok Fapuma legénysége szerezte meg, míg a harmadik pozícióban a Zsíroskönyér végzett. Az ő játékosuk, Szalai Norbert lett a téli bajnokság gólkirálya 17 találattal. A péntek esti eredményhirdetésen vehette át az ezért járó díjat, ahol az első három helyezett csapat értékes tárgyjutalmat, kupát és érmeket kapott. Az Irodagép kupa vándorserleg egy évig a győzte csapat birtokába került.

irodagép két testvér

Az Irodagép kupa eredményei:

WIN-Team 2010-SIM-Team 1-10
Góllövő: Carlos, ill. Vadas 4, Simon M, Simon R, Horváth, Tabi, Károli M, Pap.

Szemre tetszetős játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyert a SIM-Team alakulata, mely a kapu előtt sokkal határozottabbnak bizonyult ellenfelénél.

Fapuma FC-Kuvaszok 3-2
Góllövők: Vodicska 2, Balogh Á, ill. Erdei 2.

A tartalékosan felálló Fapuma végig uralta a mérkőzést, melyet egy találattal meg is nyert. A Kuvaszok gárdája végig futott az eredmény után, de nem sikerült egyenlíteniük.

Zsíroskönyér FC-Alibi 3-2
Góllövők: Rákosa 2, Bázel, ill. Katona, öngól.

Hajtós, küzdelmes összecsapást láthattunk a bajnokság utolsó mérkőzésén. A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, a Zsíroskönyér jobban használta ki helyzeteit.

SIM-Team-Fekete-Sarki Kocsma 3-0

Játék nélkül.

Fekete-Sarki Kocsma-M-Car Bérautó 3-0

Játék nélkül.

Ebola-Két Testvér Pizzéria 0-3

Játék nélkül.

Címkék: Két testvér pizzéria, Irodagép kupa, teremfoci, kispálya, bajnokság, sport