Nagyjából hétszáz néző előtt harcolt az életben maradásért a Fino a Magyar Kupa elődöntőjében, a Kazincbarcikának természetesen a döntőbe jutás volt a cél - írja a VRCK.hu.

Az első szettet szoros küzdelem után a hazaiak hozták, ami után vérszemet kapott a Barcika. A másik szettet fölényes (25-14) arányban nyerték a hazaiak, de a Fino nem adta fel. Sikerült a harmadik szettet behúznia a Demeter legénységnek de ez nem volt elég az üdvösséghez mert a negyedik játékrésszel lezárta az elődöntőt a Kazincbarcika.

Daniel Oravec: A legfontosabb ma az első két szett megnyerése volt, amit koncentráltan, jó hozzáállással sikerült hoznunk. Ezután lankadt a figyelmünk, próbáltam lehetőséget adni másoknak is, és bár egy játszmát veszítettünk, végül sikerült nagy csatában nyerni.

Demeter György: Csak gratulálni tudok a Kazincbarcikának a döntőhöz. Mi igyekeztük megnyerni a párharcot, az első szettben apróságokon múlott, hogy nem mi jöttünk ki jobban. Ennyi tellett ma tőlünk, de dolgozunk tovább.

FÉRFI RÖPLABDA MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
VRC Kazincbarcika – Fino Kaposvár 3-1 (23, 14, -20, 24)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 700 néző. V.: Bátkai-Katona, Halász.

VRCK: Páez, Milev, Banai, Szabó D., Mészáros, Juhász. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Toronyai, Gebhardt N., Árva. Vezetőedző: Daniel Oravec.

Kaposvár: Keen, Nikolov, Nagy J., Kalmár, Horváth K., Vajda. Csere: Pápai (liberó), Bögöly, Kiss M. (liberó), Kulcsár. Vezetőedző: Demeter György.

Címkék: Magyar kupa, Kazincbarcika, Fino, röplabda, Kaposvár, sport