Végletekig tartó izgalmak, feszültség, változó örömök – avagy az A-csoportban az utolsó másodpercekig nyílt marad, a Kaposvár, Debrecen, Vasas hármasból melyik együttes jut a felsőházi rájátszásba - írja a waterpolo.hu.

Tovább növelte az izgalmakat, hogy előbbi két csapat egymás ellen mérkőzött! A várakozásoknak megfelelően feszültek aztán egymásnak, sokáig fej-fej mellett haladtak, 5–5 után azonban a nagy keménységben két somogyi gólt született: Sántavy Máté, majd Vindisch Ferenc talált be. Innen azonban Komlósi Péter együttese erősített, ami az eredményben is megmutatkozott: a hátsó stabilitás mellett zsinórban négy lőtt góllal (Lukas Durik, Sztefan Vidovics, Boros Tamás, Macsi Patrik – ebből óra szerint mind akciógól, de három is kiállítás letelt után született közvetlenül) 9–7-re fordított.

A maradék három perc azonban a Kaposváré volt, amely 34 másodperccel a vége előtt Lukács Ábel révén egyenlíteni is tudott, ám ez kevés volt az álmok beteljesüléséhez, a nagyot hajrázó társaság végül lemaradt a felsőházról. 

Kaposvári Vízilabda Klub

Így értékelték a Kaposvár - Debrecen (9-9) OB I. meccset a vezetőedzők és csapat 1-1 játékosa

Kaposvári VK–Debrecen 9–9 (2–3, 4–2, 1–2, 2–2) 

Gólszerzők: Vindisch 3, Sántavy 2, Juhász-Szelei 2, Dobos, Lukács, ill. Vidovics 2, Kállay 2, Durik 2, Macsi, Boros

A csoport állása:

1. Szolnok 39 pont 
2. FTC 36 pont 
3. BVSC 25 pont 
4. Debrecen 17 pont
5. Kaposvár 16 pont
6. Vasas 15 pont
7. Szombathely 9 pont
8. UVSE 4 pont

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári VK - Debrecen 9-9

Uploaded by KaposPont on 2018-02-21.

Címkék: debrecen, kaposvári vk, vízilabda, sport