A Fürge Nyuszi Focivilág Kupáért zajló pontvadászat utolsó játéknapja előzetesen nem tartogatott különösebb meglepetéséket. Az eredmények igazolták is a várakozásokat, egyedül a gólkirályi külön verseny bizonyult izgalmasnak. A bajnokságból kiemelkedett az Orci és a Ferro FC. Kettőjük párviadalát végül csak a két lejátszott mérkőzésük gólkülönbsége döntötte el az Orci javára.

A Fürge Nyuszi Focivilág Kupa 10.fordulójának eredményei:

Haverok-Ferro FC 4-11
G.: Krakter 5 ill. Török 9, öngól 2

Az első kanyarban alaposan megnehezítette a Haverok a Ferro FC dolgát. Ezúttal ez nem sikerült, így fölényesen győzött a Ferro FC csapata.

Somodor-Nyár FC 11-3
G.: Major 10, Bogdán D. ill. Pintér 2, Bogdán

A mérkőzés érdekessége, hogy Major Péter tudta tartani a lépést a gólkirályi címért folyttatott küzdelembe, sőt a két „gólvágó” között két gólra csökkent a különbség a mindent eldöntő ütközet előtt.

Orci-Beugró FC 6-1
G.: Lévai 2, Somogyi, Vas, Tallósi, Orsós K. ill. Böröczi B.

Az eredmény sima Orci győzelmet sejtett. Az igazság az, hogy a Beugró FC, talán a bajnokság legjobb produkciójával kirukkolva majdnem huszonöt percig tartotta a lépést a bajnokcsapattal. Döntetlen állásnál aztán az Orci lépést váltott és a több cseréjének is köszönhetően frissebbek voltak, így a hajrában fölényessé tették győzelmüket.

Somodor-Ferro FC 1-6
G.: Major ill. Bene 3, Ágoston 2, öngól

A nyolcadik fordulóból elhalasztott mérkőzésre egyetlen kérdés maradt megválaszolatlan. A gólkirályi cím várt gazdára. A két csapatnak tulajdonképpen az alaptaktikája az volt, hogy a gólkirályi jelölteket minél jobban semlegesítsék, így segítsék csapattársukat a cím elhódításához. Ez végül Török Balázsnak sikerült, bár a mérkőzésen gólt nem szerzett, de társai nagyszerűen őrizték Major Pétert, aki ugyan egy gólt szerzett, de ez kevésnek bizonyult az üdvösséghez.

1. Orci SC
2. Ferro FC
3. Somodor SE
4. Haverok
5. Nyár FC
6. Beugró FC

Góllövőlista végeredménye:

34 gólos: Török Balázs (Ferro FC)

33 gólos: Major Péter (Somodor)

18 gólos: Bene Gergő (Ferro FC), Csiszár Tamás (Orci)

15 gólos: Krakter Dániel (Haverok), Pintér Zoltán (Nyár FC)

Címkék: gólkirály, Szenna, terem, labdarúgó, sport