Két sérült játékosa, Nagy Péter és Kiss Máté nélkül vágott neki a Fino Kaposvár csapata a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének, ami a vendég Kazincbarcikának indult jobban.

A macedón Milev vezérletével hamar magukhoz ragadták a vendégek a vezetést, a Demeter-legénység pedig sehogy se tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez. Bögöly Gábor helyére jött  Horváth Kristóf, azonben a csere után sem változott a játék képe. A szettet végül 7 ponttal húzta be a Vegyész.

A második felvonásban már egy pontosabban játszó Finót láthatott a hazai publikum, Nagy Józseféknek sikerült is elhúzniuk négy ponttal. Daniel Oravec, a vendégek mestere időkérésekkel próbálta felrázni övéit, sikerrel. A hajrában előbb egyenlített a VRCK (22-22), majd Szabó Dávid pontját követően már 2-0-ra vezetettek a vendégek.

A folytatás megint a Kazincbarcikáról szólt. A szett derekára ötpontos hátrányba kerültek a hazaiak, amit Kamár Ákosnak köszönhetően kettőre csökkentett a Fino. Ezután jött az idegek harca. Fordítottak a somogyiak, majd megint a vendégek kerültek előnybe, akik végül a negyedik mérkőzéslabdájukat be is ütötték.

A Fino ezzel szinte ledolgozhatatlan hátrányba került a jövő csütörtöki visszavágó előtt.

Így látták a főszerepők a mérkőzést

FÉRFI RÖPLABDA MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Fino Kaposvár – VRC Kazincbarcika 0-3 (-18, -23, -26)
Városi Sportcsarnok, Kaposvár, 300 néző. V.: Vári, Árpás.
Kaposvár: Nagy J., Kalmár, Keen, Bögöly, Vajda, Nikolov. Csere: Pápai (liberó), Horváth K, Szabó Be.

Vezetőedző:Demeter György.

VRCK: Páez, Milev, Banai, Szabó D., Mészáros, Juhász. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Gebhardt N., Toronyai, Kozsla, Blázsovics.

Vezetőedző: Daniel Oravec.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Fino Kaposvár - VRC Kazincbarcika

Uploaded by KaposPont on 2018-02-10.

 

Címkék: kazincbarcika, magyar kupa, fino kaposvár, röplabda, sport