A Szolnok elleni tavalyi elődöntőt követően eldőlt, hogy húsz év után először marad le a férfi röplabda Magyar Kupa fináléjáról a kaposvári férfi együttes. Idén Bögölyéknek a Kazincbarcikán át vezetne az út a döntőig, ami szintén nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

- Mindenképpen szeretnénk javítani, de idén azért nem kaptunk könnyű ellenfelet - nyilatkozta stábunknak Bögöly Gábor, a Fino játékosa. - Itthon bőven van esélyünk a győzelemre, idegenbe meg majd meglátjuk, hogy mi lesz.

A Vegyész egy kőkemény bajnoki rangadóval hangolt a Fino elleni összecsapásra: vasárnap délután 3:2-es győzelmet arattak a Kecskemét otthonában. Daniel Oravec csapatát az idei szezonban Carlos Páez és Vlado Milev személyében két légiós is erősíti, emelett pedig a hazaiaknak az igen erős magyar maggal is meg kell majd küzdeniük.

A két együttes legutóbb január elején találkozott egymással. Akkor a Kazincbarcika sima, 3:0-ás győzelmet aratott saját csarnokában.

- Egy nagyon-nagy mérkőzésre számítok. Abban bízom, hogy sokkal jobban fogunk játszani ellenük, mint ott tettük. Megnéztük a Kecskemét-Barcika mérkőzést, mi is valami hasonlót szeretnénk itt produkálni - tette hozzá Nagy József.

A Fino Kaposvár - Vegyész RC Kazincbarcika Magyar Kupa elődöntő szerdán 18 óra 30 perckor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzés alakulását pedig itt, a Kapos.hu-n is nyomon lehet majd követni.

Címkék: kazincbarcika, röplabda, magyar kupa, fino kaposvár, sport