A múlt heti, Pécs elleni hazai siker után idegenbeli fellépés vár a Fino röplabdacsapatára. A bajnoki címvédő kaposváriak szokatlan időpontban és helyszínen, vasárnap 12 órakor lépnek pályára a fővárosi MAFC ellen, a gödöllői sportcsarnokban.

A találkozó esélyese a Demeter-legénység, de nem szabad fél vállról venni az összecsapást, ugyanis a budapesti alakulat hat győzelemmel és kilenc vereséggel az előkelő ötödik helyen áll, és szeretné a folytatásban is megtartani ezt a pozíciót. A Fino több játékosa is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott az elmúlt hetekben, de a remények szerint az igazi nagy rangadókra mindenki felépül majd.

„Ahogyan már megszokhattuk, ezen a héten is vasárnap játszik a csapat, viszont ezúttal nem mindennapi helyre utazunk: Gödöllőn, a MAFC ellen vívjuk meg az erre a hétre eső mérkőzésünket, a három pont megszerzésének reményében. Mivel a MAFC is először játszik Gödöllőn, így az egyetlen ember aki „hazai” pályán lesz, az én leszek, hiszen kiskoromtól fogva itt éltem, és a mai napig ide járok haza szüleimhez. Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben több felállást is lehetett látni a mérkőzéseinken, ezen a héten már szinte mindenki bevethető állapotba került, és azon dolgozunk, hogy a számunkra fontos mérkőzésekre 100 százalékban felkészüljünk és ott a maximumot tudjuk nyújtani” - nyilatkozta a Fino fiatal játékosa, Kalmár Ákos.

Címkék: MAFC, Fino, sport, Kaposvár