Ivancsics Gellért duplájának köszönhetően már húsz perc alatt kétgólos előnyre tett szert a Kaposvári csapat. Az elsőnél Sárközi Krisztián adott ziccerpasszt, míg a második találat előkészítése szintén a vajdasági balszélsőhöz köthető, hiszen őt buktatta a tamási kapus.

A folytatásban is támadásban maradtak a vendégek, Vachtler Csaba két gólpasszt is kiosztott Androka Péternek, a kettő között pedig Sárközi Krisztián is megszerezte első találatát a zöld-fehér mezben. A félidő előtt Vachtler Csaba bombája és Hadaró Valentin lövése is utat talált a kapuba, így hétgólos előnnyel vonulhatott szünetrea Rákóczi.

A második játékrészben több fiatal labdarúgó is játéklehetőséghez jutott, de a kaposvári fölény továbbra is megmaradt. A végeredményt Sárközi Krisztián állította be, aki Ivancsics Gellért beívelése után szerezte meg második találatát - írja a Rákóczifc.hu

Waltner Róbert: A gólok számában is jelentkezett a fölényünk, de ami még fontos, hogy az edzésen begyakorolt dolgokat viszont láttam. A játékosok betartották a taktikai utasításokat és a futóteljesítményükre sem lehetett panasz.

Horváth Lajos: Az első félidő részünkről értékelhetetlen volt. Több próbajátékost is megnéztünk, vannak, akik nem ütik meg ezt a szintet. A második félidőben a védekezést helyzetük előtérbe, több rutinos játékost is behoztunk, az itt látottak már elfogadhatóbbak voltak.

Tamási 2009 FC-Kaposvári Rákóczi FC 0-8 #hajrákóczi #kaposvarirakoczifc #tamasi2009fc #trainingmatch #preseason #football #soccer

24 Likes, 1 Comments - Kaposvári Rákóczi FC (@kaposvarirakoczifc) on Instagram: "Tamási 2009 FC-Kaposvári Rákóczi FC 0-8 #hajrákóczi #kaposvarirakoczifc #tamasi2009fc..."

Tamási 2009 FC–Kaposvári Rákóczi FC 0–8 (0–7)
Tamási, 100 néző. V.: Pekoli.

Tamási 2009 FC: Csanádi – Pintér, Bartha, Orosz – Vámosi, Kaszás – Bölcsföldi, Mance, Orosz, Kovács P. – Ato. Csere: Bogdán, Mundi, Eugene, Széll, Juhász I., Zsolnai. Edző: Horváth Lajos.

Kaposvári Rákóczi FC: Borsi (Slakta, 65. p.) – Vachtler, Szabó A. (Lakatos G., a szünetben), Fodor M., Hadaró – Szakály A. (Fonyódi, a szünetben), Godzsajev (Balogh Sz., a szünetben) – Sóron, Ivancsics, Sárközi (Kollega K., a szünetben) – Andorka (Laczkó, a szünetben (Sárközi, 65. p.)). Edző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Ivancsics (14. és a 19. p. – a másodikat 11-esből), Andorka (27., 36. p.), Sárközi (32., 77. p.), Vachtler (40. p.), Hadaró (45. p.).

Sárga lap: Hadaró (12. p.).

Címkék: Tamási, labdarugás, felkészülés, Rákóczi, mérkőzés, sport, Kaposvár