A 27 éves Ludánszki Bence tavaly ősszel érkezett Kaposvárra a Debreceni VSC együttesétől. A védőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó az előző szezonban oszlopos tagja volt az NB III. Nyugati csoportjában végül harmadik helyen záró Rákóczinak.

Akkor húsz bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára. A 2017/2018-as pontvadászatban tíz bajnokin kapott lehetőséget, s a Veszprém ellen csereként beállva tette fölényessé csapata sikerét. 

Ludánszki Bence és Bakos Bence.
Ludánszki Bence és Bakos Bence.

A belső védő Bakos Bence nyáron csatlakozott zöld-fehérek keretéhez. A 28 éves játékos NB I.-be feljutó Balmazújvárostól igazolt a somogyi megyeszékhelyre. Az őszi szezonban tíz bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A III. ker. TVE elleni hazai mérkőzésen góllal vette ki részét a sikerből. 

További hír, hogy a vezetőség azon dolgozik, hogy megerősítse a támadószekciót. Jelenleg több labdarúgóval is tárgyalásban áll klub. Herczeg Erik, együttesünk ügyvezető-elnöke a Rákóczi honlapjának elmondta: minőségi játékossal kívánják megerősíteni a csatársort.

Címkék: bakos bence, ludánszki bence, kaposvári rákóczi, sport