Ismét tizenkét csapattal vette kezdetét a téli terembajnokság, az Irodagép Kft által támogatott rendezvényen elkezdődtek a küzdelmek. Az idén is két napon, csütörtökön-pénteken lesznek a találkozók. A bajnokság február végén zárul.

Az első fordulóban gólzáporral kezdte bemutatkozását a Két Testvér egylete, szoros küzdelemben, rangadót nyert a tavalyi bajnok Fapuma, és jól mutatkozott be a Zsíroskönyér is. Két találkozón pontosztozkodás történt, nem bírtak egymással a csapatok

Az Irodagép kupa eredményei:

M-Car Bérautó-WIN-Team 2010 5-5
Góllövő: Horváth 3, Korcsmár 2, ill. Carlos 3, Pető, Kocsis,
Az első öt percben már 3-0-ra vezetett a WIN-Team, de előnyét hamar leadta. Ezután felváltva születtek a gólok, melyek végül a döntetlent, és egy-egy pontot eredményeztek a két csapat számára.

Két Testvér Pizzéria- Bárány Fogadó 8-0
Góllövők: Neubauer 2, Fila, Lukács, Palkovics, Takács, Németh, Sólyom.
Az első félidőben még jó tartotta magát a Bárány Fogadó alakulata, de a második játékrészre elfáradtak, sokat hibáztak és az ellenfelük folyamatosan fölénybe került.

SIM-Team-Fapuma FC 2-3
Góllövők: Simon R., Horváth, ill. Pallósi 2, öngól.
A nap rangadóján a tavalyi terembajnok bizonyult jobbnak a SIM-Teamnél. Kevesebbet hibáztak ellenfelüknél, és gólratörőbb játékuknak köszönhetően megszerezték a három pontot.

Kuvaszok- Zsíroskönyér FC 1-5
Góllövők: Ceglédi, ill. Bázel 3, Rákosa, Szalai.
A mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyultak a csapatok, de a Zsíroskönyér jobban használta ki a helyzeteit, és lendületesebb produkciójának köszönhetően megszerezte a győzelmet.

Alibi FC- Ebola 1-1
Góllövők: Benke, ill. Valenta.
Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, és később is inkább a mezőnyben folyt a küzdelem, a kapuk kevésszer kerültek igazán veszélybe, igazságos a pontosztozkodás.

Fekete-Sarki Kocsma-Interspájz 2-3
Góllövők: Németh, Vendriczky, ill. Tábori 2, Vejki.
Jól indította a találkozót az Interspájz gárdája, nagyobbrészt ők irányítottak a meccs során. Később egy kicsit könnyelműen játszottak és az ellenfél felzárkózott, de egyenlíteni nem tudott.

A következő forduló (12.07-08) párosítása: Csütörtök 19.15 Fapuma-M-Car Bérautó,
19.55 Ebola-Kuvaszok, 20.35 Interspájz-Két Testvér Pizzéria, Péntek 19.15 Bárány Fogadó-Alibi FC, 19.55 WIN-Team 2010-Fekete-Sarki Kocsma, 20.35 Zsiroskönyér FC-SIM-Team.

Hat csapat részvételével megkezdődött a Fürge Nyuszi Focivilág Kupa amatőr teremlabdarúgó bajnokság is a szennai Sportcsarnokban. Az első játéknap rangadóján az Orci csapata meglepő magabiztossággal verte a Ferro FC, míg a Somodor gárdája sem fukarkodott a gólokkal, így nyolc góllal verték a Haverok gárdáját.

A Fürge Nyuszi Focivilág amatőr labdarúgó bajnokság 1. fordulójának eredményei:

Somodor-Haverok 12-4
G.: Bogdán 3, Hadnagy 3, Major 5, Nagy T. ill. Tamás Sz. 2, Galambos, Krakter
Még fél perc sem telt el, amikor a Haverok hálója megrezdült, amely meghatározta a mérkőzés további kimenetelét. A Somodor folyamatosan termelte a gólokat a kissé kedvetlenül játszó Haverok gárdája ellen.

Beugró FC-Nyár FC 2-4
G.: Spilák, Böröczi B. ill. Pintér Z., Orosházi
A mérkőzés első félidejében hamar kétgólos előnybe került a Nyár FC. A játékrész utolsó pillanatában sikerült a szépítés az ellenfélnek. A második játékrészben folyamatosan alakította ki a helyzeteket a Beugró FC, de az egyenlítés nem jött össze számukra, sőt egy kontra támadás után a Nyár FC növelte előnyét, mellyel el is döntötte a mérkőzést.

Ferro FC-Orci SC 1-6
G.: Ágoston B. ill. Kesztyűs 2, Csiszár 3, Vas Z.
Meglepően könnyű győzelmet aratott az Orci SC csapata. Főleg a második játékrészben voltak elemükben, ellenfelüknek csak a hatodik gól után sikerült megszerezni a szépítő találatot.

A következő forduló (12.06) párosítása: 18.00 Haverok-Orci SC, 18.40 Somodor SE-Beugró FC, 19.20 Nyár FC-Ferro FC.

Címkék: fürge nyuszi, irodagép, teremfoci, Szenna, kupa, kispálya, sport