Hazai környezetben, a Kodály iskola tornatermében biztosította be csoportelsőségét a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a fiú Országos Gyermek Bajnokság második játéknapján. 

A fiú OGYB 2. játéknapján, hazai pályán a Pécs csapatával kezdtek. A csoportban ők a leggyengébb játékerőt képviselték, félerővel is sima 3:0-s győzelmet aratott a RÖAK.

2 meccsnyi pihenő idő után következett a Dág csapata, akikre már jobban kellett összpontosítani. Jó játékkal, erőteljes nyitásokkal a mérkőzést újból 3:0-ra nyert a Kaposvár.

A legjobban a Sümeg csapata ellen készültek, ez volt a nap utolsó mérkőzése.  Ez olyan jól sikerült, hogy az 1. szettben pillanatok alatt 14:0 állt az eredményjelzőn. Az már a mérkőzés előtt kiderült, mindenképpen csoportelső lesz a RÖAK, hisz vereség esetén is a Sümeggel szemben 2 szett előnyük volt.  De a vereség gondolata csak matematikai síkon merült fel, mindenki győztesként szerette volna befejezni a napot, ami sikerült is, 2:1-re verték őket.

Fotó: Muzslay Péter
Fotó: Muzslay Péter

A csapat minden tagja, képzettségi szintjétől függetlenül többszöri lehetőséget kapott a játékra, amit pontokra váltottak. Az 1. fordulóban megállapított dolgok most is álltak, szemet gyönyörködtető játék, bombaerős támadások, nyitások, gyönyörű és változatos feladások, bravúros fogadások, mezőnyök, ötletes támadás befejezések jellemezték az éppen pályán lévő csapatot. 

 

Címkék: sümeg, ogyb, röak, sport