Az utolsó őszi fordulót játszották a II. osztály csapatai is a héten. Mindhárom dobogós megszerezte a három bajnoki pontot, az M-Car játék nélkül jutott hozzá. Győzött még a fordulóban a Polgármesteri Hivatal, a Win-Team és az Orci gárdája is. Egy döntetlen született a META FITNESS és a Lechler Autófesték alakulata megosztozott a pontokon. A csoport góllövőlistáját Őszi Gábor a Béke étterem játékosa vezeti 18 találattal.

Maker Autó Kupa - II. osztály eredményei:

META FITNESS-Lechler Autófesték 2-2
Góllövő: Szabó, Karancz, ill. Bükkfa, Balogh.

Egyenrangú ellenfelek küzdelmét hozta a keddre előrehozott mérkőzés. A Lechler szerzett vezetést az ellenfélnek az utolsó percben sikerült egyenlíteni, közben két kisbüntetőt is kihagytak.

QLR PC Bontó-Matracvarázs 5-1
Góllövők: Nagy 2, Cser, Sass, Lakatos, ill. Rohrer.

Küzdelmes mérkőzésen a gólratörőbben játszó QLR szerezte meg a három bajnoki pontot. A látottak alapján a gólkülönbség túlzónak tűnik.

Royal Fröccs-Polgármesteri Hivatal 4-5
Góllövők: Dobai 2, Bogár, Mayer Barna, ill. Szerelem A. 4, Rákosa.

A találkozón végig a Polgármesteri Hivatal vezetett, kontratámadásokból értek a góljaikat. A Royal többször próbálkozott az egyenlítéssel, de ez nem sikerült nekik.

Béke étterem-WIN-Team 2010 1-3
Góllövők: Őszi, ill. Keszti, Komjáti, Pető.

A WIN-Team együttese magabiztosan nyerte a találkozót. Ezen a napon a Béke étterem csapatának semmi nem jött össze, ez a kedvüket szegte és a végére már fel is adták.

Nyár FC-Orci SE 2-5
Góllövők: Pintér, Bogdán, ill. Kiss 2, Glós, Bene, Vas.

A Nyár FC az első félidőben jól tartotta magát, egyenrangú ellenfélnek bizonyult. A második játékrészre elfáradtak, az Orci együttese folyamatosan fölénybe került, és biztosan nyert.

Somogy Sportja All Stars-Alibi FC 0-6
Góllövők: Kálmán, Katona, Széphelyi, Fónai, Tábori, Széphelyi.

A Somogy Sportja ezen a napon csak a kapufáig jutott, míg ellenlábasa jól használta ki helyzeteit és magabiztos győzelmet aratott. A gólkülönbség kicsit túlzottnak látszik. 

Amatőrök 2011-M-Car Bérautó 0-3
Játék nélkül.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport