Az ősz utolsó fordulóját játszották a városi bajnokság nyílt csoportjában. A SIM-Team találkozója elmaradt, de így is a táblázat első helyén maradtak a többi eredmény alakulása miatt. Újra nyert a Két Testvár, a tavalyi bajnok Fapuma gárdáját győzték le nagy küzdelemben. A nap utolsó mérkőzésén a Lakics gólzáporos győzelemmel zárta az őszi idényt. A csoport góllövőlistáját Pető Tamás a Fapuma játékosa vezeti 16 találattal.

Roberto Csempeáruház Kupa - I. osztály eredményei:

Fekete Macska Söröző-Bárány Fogadó 2-0
Góllövők: Ceglédi 2

Egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapat került ki győztesen. A mai napon a Bárány Fogadó játékosai otthon felejtették a góllövőcipőjüket.

Két Testvér Pizzéria-Fapuma FC 5-4
Góllövők: Takács 3, Lukács, Sólyom, ill. Pető 3, Ferenczi D.

Jó iramú, sok futással tarkított mérkőzésen szerezte meg a három bajnoki pontot a Két Testvér gárdája. A Fapuma már 4-2-re is vezetett, de ezután kihagyták a helyzeteiket, és az ellenfél egyenlített, majd az utolsó percben a győzelmet is megszerezte.

Lakics Kft-SOM-Plast Kft 8-1
Góllövők: Szerencsés 4, Androsics, Cser, Horváth, öngól, ill. Palkovics.

Az első félidőben még egyenrangú feleket láthattunk a pályán, de a második játékrészre a SOM-Plast elfáradt és a Lakics tetszés szerint érte el góljait, és magabiztosan szerezték meg a három pontot.

Bullcar Autókereskedés-SIM-Team
Későbbre halasztva. 

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport