Nem kellett sokat várni az első gólra, hiszen Ivancsics távoli lövésével már az első percben megszerezték a vezetést a zöld-fehérek. Hadaró átemelése után már a 24. percben megvolt a második vendég találat, nem sokkal később pedig Ivancsics duplázta meg a góljainak számát.

A 3-0-ás félidő után Hadaró Valentin is duplázni tudott, majd a Rákóczi házigólkirályának, Sóron Tibor találatának köszönhetően már öt volt a két csapat közötti különbség.

Ezután következtek Rajczi Péter pillanatai, aki előbb egy szögletet követően lőtt a jobb alsóba a 62. percben, majd néhány pillanattal később egy kapufáról kipattanó labdát juttatott a hazaiak hálójába.

A lefújás előtt még szépíteni tudott a THSE, Bánhidi találatának köszönhetően, amivel ki is alakult a végeredmény: a Rákóczi 7-1-re nyert idegenben!

THSE-Szabadkikötő - Kaposvári Rákóczi FC 1-7 (0-3)

Vezette: Dobai (Nyerges, Gráf)

THSE: Csontos, Révész, Kovács, Gólya, Orza (Simon 64.), Sztankó, Altorjai (Péter 81.), Tóth, Gerhardt (Rácz 34.), Bánhidi, Baksa. Vezetőedő: Strebek Marcell

Rákóczi: Slakta, Vachtler, Hadaró, Ur, Lakatos, Szakály, Nagy K. (Andorka 64.), Ivancsics (Nagy J. 71.), Kollega (Böjte 28.), Sóron, Rajczi. Vezetőedző: Deákvári Antal.

Gólszerzők: Bánhidi (81.) ill. Ivancsics (1., 29.), Hadaró (24., 47.), Sóron (52.), Rajczi (62., 63.).

Címkék: thse-szabadkikötő, nb3, győzelem, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport