A nyolcadik fordulóban meglepetésre nyertek a sereghajtók a városi nyílt bajnokságban. A BullCar két góllal múlta felül ellenfelét, a Bárány Fogadó pedig egy találattal bizonyult jobbnak a SOM-Plast-tól. Győzött a két éllovas is, így a tabella élén nem változott a helyzet, továbbra is a SIM-Team van az élen, és a Fapuma található a második pozícióban.

Roberto Csempeáruház Kupa - I. osztály eredményei:

Bárány Fogadó-SOM-Plast Kft 2-1
Góllövők: Horváth M., Ács, ill. Márkus.

A nap első találkozóján egyenlő erők küzdelmét láthattuk a játéktéren. A szerencsésebb, pontosabban célzó együttes nyerte az összecsapást, megszerezve a három bajnoki pontot.

Fekete Macska Söröző-SIM-Team 3-5
Góllövők: Nagy, Ceglédi, Blinszki, ill. László 2, Vadas, Bognár, Tabi.

Hajtós, küzdelmes mérkőzést játszott a két gárda egymással. A Fekete Macska csapata szerezte meg a vezetést, de a SIM-Team fordított és a végére biztossá tették győzelmüket.

Lakics Kft-Fapuma FC 2-3
Góllövők: Ribarics, Cser, ill. Pető 2, Balogh Cs.

Színvonalas mérkőzésen nyert a tavalyi bajnok lelkes ellenfelével szemben az utolsó percekben szerzett góljával. Mindkét csapat sokat futott a találkozón, lendületesen játszottak. A döntetlen talán jobban megfelelt volna a játék képének.

Bullcar Autókereskedés-Két Testvér Pizzéria 3-1
Góllövők: Gazder 2, Nagy, ill. Németh.

Sok kihagyott helyzet jellemezte a találkozót, a BullCar pontosabban célzott, ezért lett övék a három pont. Az első félidőben csak négy mezőnyjátékossal állt ki a BullCar, a Két Testvér sportszerűen szintén ugyanannyi játékost állított ki a találkozóra.

A következő forduló (11.13.) párosítása:

17.45.: Bárány Fogadó-Két Testvér Pizzéria

18.30.: SIM-Team-Lakics Kft

19.15.: SOM-Plast Kft-Fekete Macska Söröző

20.00.: Fapuma FC-BullCar Autókereskedés

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport