A női NB II Nyugati csoportjában Szelle Dóra és Duduka Ingrid tanítványai az első két szettet magabiztosan nyerték a fővárosban, majd szépített a házigazda. A negyedik játékrész újra a somogyiaké volt, akik így igen értékes három ponttal gazdagodtak.

A mezőny másik somogyi csapata, a RÖAk-Sport36 a városi sportcsarnokban látta vendégül a bajnokesélyes Balatonfüredet, és nem sikerült borítani a papírformát. A három külföldi játékossal felálló Veszprém megyeiek a vártnál is biztosabban győztek 3:0 arányban, 59 perces találkozón.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, 7. forduló

Vasas Óbuda 21 - 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 1-3 (-18, -8, 15, -21)
Folyondár u. V.: Varga A., Vári P.

Kaposvár: Kalmár, Mészáros, Ullrich, Hock, Hegyi, Béres. Csere: Rucz, Wágner (liberók), Zsom, Váldi, Fehér, Szerecz, Udvarácz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid.

Szelle Dóra: "Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! A második szett után hullámvölgybe kerülünk, de dicséretes, hogy önmagunkon átlépve, fel tudtunk innen állni."

RÖAK Sport36 Kaposvár - Szent Benedek Balatonfüred 0-3 (-14, -10, -19)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 50 néző. V.: Vári, Filibér.

Kaposvár: Nagy R., Vajda, Bába, Szelle, Witz, Koczka. Csere: Száraz (liberó), Tóth E., Matesz, Sólyom, Grábner, Orczi. Edző: Sántosiné Oláh Edit.

Sántosiné Oláh Edit: "Az első és a második játszmában megilletődötten, mélyen a tudása alatt játszott a csapat. A harmadik szettre, kicsit felébredve, javuló mezőnymunkával és támadójátékkal tudtuk megnehezíteni az ellenfél dolgát."


Továbbra is veretlen a RÖAK-Fino U21

Ötödik mérkőzését is megnyerte a férfi röplabda NB II Nyugati csoportjában a Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino U21-es együttese. Nagy József fiai ezúttal Pécsen győztek magabiztosan, 3:0 arányban.

NB II., Nyugati csoport

PTE-PEAC - Kaposvári Röplabda Akadémia - Fino 0:3 (-19, -16, -10)

PTE-PEAC: Pozsgai, Pólics, Merkler, Juhász, Turcsics, Örkényi. csere: Baji (libero), Várhalmi, Szalai
Edző: Gyöngyösi Zoltán

KRA-Fino: Szabó Bence, Kiss M., Bögöly, Szabó Barna, Illés, Kulcsár. csere: Takács (libero)
Edző: Nagy József

Címkék: U21, RÖAK, Diamant, Kaposvár, sport