Bátran kezdtek a kaposváriak, és már az első percekben tudatosítani szerették volna, hogy az ajkai kisiklás után, saját stadionjukban, mindenképpen győzelemre törnek a fővárosiak ellen. A 4. percben Ivancsicstól kapott remek labdát Szakály Attila, majd 6 méterről lőtt, Palásthy bravúrral védett. Két perccel később Szakályt Nagy Krisztián hozta helyzetbe, a játékos 25 méterről, középről lőtt, a III. Kerület portása ezúttal is a helyén volt.

A 12. percben megszerezte a vezetést a házigazda: Nagy K. labdaszerzése után Ivancsics Gellért 20 méterről lőtt a bal alsó sarokba. Szép gól volt! 1-0.

A 29. percben Sóron puskázott el gólszerzési lehetőséget, három percre rá pedig az egyetlen budapesti lehetőséget jegyezhettük fel, amikor Kenesei szöglete után Hamar sarokkal próbálkozott, de Slakta résen volt.

A 36. percben növelte előnyét a Rákóczi: Szakály sarokrógása után Bakos Bence egy lépésről kotorta a labdát a rövid saroknál a hálóba. 2-0.
Az első félidő hajrájában Andorka előtt adódott két lehetőség, de újabb találat már nem született. A kaposváriak a térfélcsere után is lelkesen küzdöttek, nem elégedtek meg a kétgólos előny őrzésével. Újabb találat már nem született, így a Rákóczi megszerezte a három pontot értő sikert.

Kaposvári Rákóczi FC - III. Kerületi TVE 2-0 (2-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 300 néző. V.: dr. Jakab.

Kaposvár: Slakta – Vachtler, Hadaró, Lakatos, Szakály, Bakos, Ivancsics (Rajczi, 70.), Nagy K. (Böjte, 64.), Kollega, Sóron, Andorka (Herzsenyák, 77.). Vezetőedző: Deákvári Antal.

III. Kerület: Palásthy – Gálfi (Kaszai, 81.), Domokos (Szilágyi, 70.), Móczó (Szűcs L., 60.), Szkunc, Madarász, Pálfalvi, Hamar, Kenesei, Kiss D., Nyárasdi. Szakmai igazgató: Tóth András.

Sárga lap: Nagy K. (50.), Andorka (58.), Lakatos (86.), illetve Móczó (41.), Kiss D. (87.), Nyárasdi (90.)

Természetesen mutatjuk az edzői értékeléseket és magát a mérkőzést is.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári Rákóczi - III. ker. TVE

Uploaded by KaposPont on 2017-10-20.

Címkék: III. kerületi TVE, nb3, kaposvári rákóczi, sport