A hetedik fordulóhoz érkezett az amatőr bajnokság, benne szoros csatákat hozó mérkőzésekkel, több csapat aratott egygólos győzelmet a játéknapon. Így a QLR, a Somogy Sportja, az Orci és az Amatörők is egy találattal kerekedett soros ellenfele fölé. Magabiztosabb győzelmet aratott a listavezető M-Car, a Polgármesteri Hivatal, és a Matracvarázs is meggyőző fölényben játszott a szerdai találkozóján. A csoport góllövőlistáját Tallósi Zoltán a Matracvarázs játékosa vezeti 12 találattal.

Maker Autó Kupa - II. osztály eredményei:

META FITNESS-Polgármesteri Hivatal 3-6
Góllövő: Pallér 2, Takács, ill. Bérczi 2, Rákosa 2, Szerelem A. 2.

A nap első találkozóján a Polgármesteri Hivatal csapata magabiztos győzelmet aratott. A két csapat küzdelméből a gólerősebben játszó alakulat került ki győztesen.

Matracvarázs-WIN-Team 2010 8-3
Góllövők: Tallósi 3, Rohrer 2, Pintér 2, Major, ill. Szilvási, Tóth, Bakos.

A lendületes játszó Matracvarázs szinte tetszés szerint érte el góljait a pontatlanul védekező ellenlábasa ellen, és ilyen arányban is megérdemelten nyert.

QLR PC Bontó-Alibi FC 3-2
Góllövők: Lakatos, Balogh, Cser, ill. Dobos, Jutai.

Hajtós, nagy küzdelmet hozott a rangadó, melyen a QLR volt határozottabb, egy góllal többet szerzett ellenfelénél, így a három bajnoki pont az ő tarsolyukba került.

Béke étterem-M-Car Bérautó 2-6
Góllövők: Őszi 2, ill. Tollár 2, Korcsmár 2, Pápai, Dancs.

A listavezető nehezen törte fel a Béke étterem védelmét az első játékrészben, a másodikban aztán ez már könnyebben ment, végül hat góllal terhelték ellenfelük hálóját.

Nyár FC-Somogy Sportja All Stars 2-3
Góllövők: Orosházi, Szórádi, ill. Horváth 2, Tamás.

A találkozón a Nyár FC szerezte meg a vezetést, majd a második félidőben egyenlített a Somogy Sportja, és nem sokkal a vége előtt a győzelmet jelentő találatot is megszerezték.

Lechler Autófesték-Orci SE 2-3
Góllövők: Balogh 2, ill. Török 2, Bene.

Az Orci csapata már 2-0-ra vezetett a találkozó első harmadában, ezt még annulálta a Lechler Autófesték, de a vége előtt pár perccel elért góljukra már nem volt válaszuk.

Amatőrök 2011-Royal Fröccs 7-6
Góllövők: Kukuly 4, Szőke B. 2, öngól, ill. Bogár 3. Mayer Balázs, Dobai, Tabi.

A Royal Fröccs biztos vezetése tudatában kiengedett, könnyelműen játszott. Az Amatőrök kiegyenlített, majd a győzelmet is megszerezte a három ponttal együtt.

A következő forduló (10.25.) párosítása:

17.00.: Orci SE-META FITNESS

17.45.: Alibi FC-Béke étterem

18.30.: M-Car Bérautó-Nyár FC

19.15.: Polgármesteri Hivatal-QLR PC Bontó

20.00.: Somogy Sportja All Stars-Royal Fröccs

20.45.: WIN-Team 2010-Lechler Autófesték

Kedd: 20.45.: Matracvarázs-Amatőrök 2011

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport