Egy hiányzója biztosan lesz a női röplabdacsapatnak péntek délután Sitkey Mariann személyében. A csapatkapitány játékát egy térdsérülés hátráltathatja az első fordulókban.

- A hétvégi kondiedzésen sérültem meg, bevertem a térdemet és sajnos már az előző években is volt vele problémám. Ez egy gyulladás-szerű sérülés, úgyhogy ennek egy hosszabb pihenés a gyógymódja, amit azért szeretnénk lerövidíteni - válaszolta Sitkey Mariann.

Sitkey mellett akadnak még maródiak a keretben. A szerb légiós, Nevena Iricanin is összeszedett egy kisebb sérülést a hétvégi Újpest elleni edzőmeccsen, de ő már ott lehet a pályán a TF elleni szezonnyitón.

null

- Rajtam kívül is van még 1-2 sérült, de úgy látszik, hogy ők ott lesznek a pályán pénteken. Szerencsés a sorsolásunk is, hiszen egyre erősebb csapatok ellen fogunk játszani, reméljük, hogy a TF elleni mérkőzést behúzzuk itthon - tette hozzá a csapatkapitány.

Az átalakult kerettel, a legjobb hatba készülő somogyiak mozgalmas és győzelmekben gazdag felkészülésen vannak túl. A nyáron Jászberényből visszatérő Harmath Zsófia már az első hazai bajnokin megmutatná, hogy számolni kell a csapattal az idei pontvadászatban.

- Mivel hazai pályán kezdjük a bajnokságot és papíron is mi vagyunk az esélyesek, úgy gondolom, hogy nyerni fogunk és mindent meg is fogunk ezért tenni. Sokat dolgoztunk a nyáron és nagyon várom, hogy ismét pályára léphessek Kaposváron - mondta a Kecskemét és a Jászberény korábbi játékosa, Harmath Zsófia.

A szezőn első női NB1-es röplabda mérkőzése pénteken 18 órakor kezdődik a TF ellen. A belépés ezúttal is ingyenes, az összecsapást pedig élőben lehet követni a KaposPonton is!

Címkék: rajt, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, nb1, röplabda, sport