Nem indult sikerrel a pontvadászat a bajnokságban Szécsi Zoltán csapata számára - írja a Kapospolo.hu. Az OB I. bajnokság 2. fordulójában a Kaposvár 10-6-ra kikapott a BVSC-től. A fővárosi csapat a mérkőzés folyamán végig vezetett, hol 3, hol 4 góllal maradt le a kaposvári együttes. A BVSC-nek ezt a komoly előnyét pedig sehogy sem tudta behozni a Szécsi legénység.

kapospolo.hu
kapospolo.hu

„Ma lényegesen jobb volt a BVSC, nagyjából a végeredményben látható gólokkal. A gyengébb egyéni teljesítményt sokkal inkább el tudom fogadni, mint a fegyelmezetlenséget. Az első ellen edzéssel tudok tenni, a második ellen fegyelmezéssel.” – hangzott Szécsi Zoltán vezetőedző értékelése.

Kovács Olivér így látta a vízből a mérkőzést: „Nagyon kemény mérkőzés volt. Azt gondolom, hogyan nagyon jól játszotta azt a védekezését a BVSC, amit játszik. Nem véletlen, hogy 2 győzelemmel indították a bajnoki szezont. Kicsit talán gyengébb volt most a védekezésünk, mint a támadásunk. Bízom benne, hogy innen azért mindenképpen előrébb fogunk jutni.”

bvsc - kvk

Címkék: bvsc, vereség, alapszakasz, Budapest, kvk, vízilabda, sport