A tavalyi bajnok FIFA csapott össze az e heti fordulóban a többszörös győztes Pomeg ABC gárdájával, a találkozó az utóbbi győzelmével végződött. Újból nyert a Zsíroskönyér, a szenvedő fél ezúttal az újonc Ebola volt. Első győzelmét szerezte a Kocka és barátai alakulat, a Kapos Atlast verték két góllal. Az M-Car is rangadót nyert, az Interspájz felett aratott diadalt, és helyet cseréltek a tabellán.

Fürge Nyuszi Focivilág kupa – öregfiúk bajnokság eredményei:

Zsíroskönyér FC-Ebola 3-1

Az öregfiúk bajnokság negyedik fordulójának első mérkőzésén két egyforma erőkből álló csapat küzdött egymással, melyből a szerencsésebb gárda került ki győztesen.

Kapos Atlas-Kocka és barátai 3-5
Góllövők: Szentgróti 2, Sallai, ill. Ságvári 3, Kocsis, dr. Markocsányi, Balikó

Végig többet támadott és fölényben játszott a Kocka és társai alakulat, jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően megérdemelten nyerték meg a találkozót.

M-Car Bérautó öregfiúk-Interspájz 5-2
Góllövők: Korcsmár 3, Szigeti, Kovács, ill. Tábori, Boros.

Két, nagyjából egyforma tudású csapat mérkőzött meg egymással, a helyzeteit gólra váltó M-Car szerezte meg a három pontot. A sikerhez Korcsmár István három találattal járult hozzá.

Pomeg ABC-FIFA-Kárpáti Kálmán FC 2-0
Góllövők: Gimesi, dr. Böröcz.

A nap rangadóján egy szerencsés góllal szerezte meg a Pomeg a vezetést, majd ezt hamar megduplázta. A FIFA gárdája csak kapufáig jutott, a hálóba nem találtak be, így a listavezető nyerte ezt a rendkívül sportszerű találkozót.

A következő forduló (10.10.) párosítása:

17.45.: FIFA Kárpáti Kálmán FC-Zsíroskönyér FC

18.30.: Ebola-Kapos

19.15.: Kocka és barátai-M-Car Bérautó öregfiúk

20.00.: Interspájz-Pomeg ABC

Címkék: öregfiú, kispálya, labdarúgó, bajnokság, Kaposvár, sport