Rangadót nyert és átvette a vezetést a tabellán a SIM-Team csapata, a tavalyi bajnok Fapuma gárdáját múlták felül nagy csatában. Megszerezte első győzelmét a Bárány Fogadó, ők a Lakicsot fektették kétvállra. A Két Testvár is győztes meccset produkált a hétfői játéknapon, az újonc SOM-Plastot mattolták fordulatos találkozón. A Fekete Macska Söröző és a BullCar megosztozott a pontokon.

Roberto Csempeáruház Kupa – I. osztály eredményei:

Bárány Fogadó-Lakics Kft 6-3
Góllövő: Simon 3, Kőszegi, Németh, Sági, ill. Babai 2, Nagy.

A forduló első mérkőzésén a taktikus, érett játékot bemutató Bárány Fogadó csapata felülkerekedett vetélytársán, melyben kis szerencse is segítette őket.

SIM-Team-Fapuma 3-2
Góllövők: Vadas, Simon M., Károli Gy., ill. Vodicska 2.

A nap rangadóján színvonalas, hajtós összecsapást láthattunk. Felváltva estek a gólok az izgalmas találkozón, az utolsó percben lőtt találattal szerezte meg a három bajnoki pontot a SIM-Team legénysége

Fekete Macska Söröző-Bullcar Autókereskedés 2-2
Góllövők: Nagy 2, ill. Varga 2.

A BullCar csapata szerezte meg a vezetést, az ellenfele sokáig küzdött az egyenlítésért, mely a 2. félidő közepén sikerült. Ezután felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gól már nem esett, döntetlennel zárult a találkozó.

SOM-Plast Kft-Két Testvér Pizzéria 3-5
Góllövők: Kovács 2, Házi, ill. Németh 3, Fila, Neubauer

A találkozó elején a Két Testvér vezetett 1-0-ra, majd az ellenfél fordított, Németh József gólerős játékával azonban a maguk javára fordították a találkozót, és magabiztosan nyertek.

A következő forduló (10.09.) párosítása:

17.45.: Fapuma FC-Bárány Fogadó

18.30.: Lakics Kft-Fekete Macska Söröző

19.15.: Két Testvér Pizzéria-SIM-Team

20.00.: BullCar Autókereskedés-SOM-Plast Kft.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport, Kaposvár