A csapat egyik szponzorának jóvoltából új szerelésben vághatnak neki a szezonnak a Fino Kaposvár röplabdázói. A Sport 36 Kft. már két éve támogatja az egyesület, a kapcsolat pedig mindkét fél számára kifizetődőnek bizonyult.

- Az idei bajnoki döntő kellőképpen izgalmasra sikeredett, amely nem csak a sportág, hanem a cégünk számára is hatalmas reklámnak bizonyult - tette hozzá Bódis Tamás, a Sport 36 Kft. kereskedelmi vezetője.

null

A csapat szezonindító sajtótájékoztatóján a célokról is szó esett, amely nem változott az elmúlt évekhez képest. Az átalakult kerettel készülő kaposváriaktól a bajnoki címvédés mellett, a Magyar Kupa visszahódítását várja el a vezetőség.

- Idén egy olyan csapat jött össze, olyan játékosok, akik nem csak a tudásukkal, hanem mentálisan is képesek arra, hogy csapatként együttműködjenek. A Fino Kaposvárnál nem lehet más a cél, mint hogy kupákat, érmeket, aranyérmeket szerezzünk. Nemzetközi kupában is indulunk, de elsősorban a mi teljesítményünket nem ez alapján ítélik meg, hanem, hogy a bajnokságban és a Magyar Kupában hogy szereplünk - mondta Borbély Csaba, a Fino Kaposvár SE ügyvezetője.

Demeter György tanítványaira a hétvégén már bajnoki mérkőzés vár a Debrecen ellen. A szakvezető szerint csapata készen áll a rajtra, igaz a csúcsformát későbbre tartogatják.

null

- Az előző évekhez képest több edzőmérkőzést sikerült játszanunk. Az első két találkozót hazai csapatokkal játszottuk, utána viszont külföldi együttesekkel meccseltünk. Megfelelően fel tudtunk készülni, ezek között voltak győzelmek, vereségek is, de ami a legfontosabb volt, hogy felmértük azt, hogy mire vagyunk képesek, főleg a saját játékunkban. Van még hova fejlődnünk, de megfelelő szinten tartunk jelen pillanatban - válaszolta a sajtótájékoztatón Demeter György, vezetőedző.

A Fino Kaposvár - DEAC bajnoki összecsapást vasárnap rendezik a Városi Sportcsarnokban. Kezdés 17 órakor.

Címkék: rajt, sajtótájékoztató, bajnokság, fino kaposvár, sport