A Kaposvári Rákóczi FC vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott az NB III-as együttes szakmai stábjával - derült ki a klub honlapján megjelent közleményből.

Artner Tamás vezetőedző és segítője, Takács Gábor a Videoton II elleni vereség után kérte a vezetőséget, hogy közös megegyezéssel bontsák fel a szerződésüket.

Artner Tamás távozik Kaposvárról
Artner Tamás távozik Kaposvárról

A zöld-fehéreknek eddig főként hazai pályán nem ment a harmadosztály nyugati csoportjában. A Csornát 2-1-re le tudták győzni, a BKV Előre ellen egy 0-0-ás döntetlenre futotta, míg az Érd és székesfehérváriak ellen egyaránt kikaptak.

A vezetőedző utódjáról később döntenek.

Közlemény

A Kaposvári Rákóczi FC vezetősége hivatalos közleményben tudatja, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az NB III-as együttes szakmai stábjával.

A Videoton FC II. ellen elszenvedett vereséget követően a klub vezetősége és a szakmai stáb közösen értékelte az eddigi munkát. A megbeszélés után Artner Tamás vezetőedző és segítője, Takács Gábor arra kérte a vezetőséget, hogy közös megegyezéssel bontsa fel a szerződésüket.

A kaposváriak, akik egyértelmű célként tűzték ki a feljutást hét forduló után a harmadik helyen állnak az NB III. Nyugati csoportjában, két ponttal lemaradva a listavezető Érdtől.

A klub vezetősége azon dolgozik, hogy minél előbb megtalálja az új szakmai stábot, amely sikerre vezetheti együttesünket.

Címkék: artner tamás, vezetőedző, kaposvári rákóczi, sport