- Az a megtiszteltetés ért, hogy a SPIRIT AUTO Kft. kaposvári VW márkakereskedése képviseletében átadhatunk a Paksi FC-nek 35 db vadonatúj Volkswagent gépjárművet - mondta a szeptember 12-i ünnepélyes sajtótájékoztatón ifj. Murányi Ferenc a SPIRIT AUTO Kft. ügyvezetője a paksi Erzsébet Szállóban, majd hozzátette: úgy gondolom, hogy a Paksi FC belépett egy olyan szűk klubba a Magyar Sport klubbok közt az elmúlt években, mely által kiérdemelték ezt a lehetőséget, amelyet biztosítunk számukra. Titkuk, hogy kitartóan, profi módon de szerényen teszik a dolgukat és élnek a szűk keretek adta lehetőségekkel. Egy ilyen lehetőséget és szponzorációs együttműködést ad a SPIRIT AUTO Kaposvár is a Paksi FC kezébe a VW gépjárművekkel.

null

A Paksi FC az elmúlt években a teljesítményével megszolgálta a közvélemény és szurkolók bizalmát. 2006 óta folyamatosan stabil tagja a magyar elsőosztályú bajnokságnak és nemzetközi szinten is megmutatta már magát.

A SPIRIT AUTO Kft. ugyanolyan stabil tagja szeretne lenni a magyar autópiacnak, mint a paksi labdarúgócsapat az NB I-nek, így a közös kapcsolat nem egyszerű szponzoráció, hanem szoros együttműködés és kölcsönös képviselet.

A megállapodás értelmében a csapat játékosai és vezetői egy éven át használhatnak 35 db különböző típusú Volkswagen gépjárművet.

A SPIRIT AUTO Kft. ilyen módon is szeretné elősegíteni a paksi labdarúgó-csapat mobilitását, rugalmasságát, illetve jó eredményeit, sikereit.

A mostani együttműködéssel a csapat teljes gépjármű igényét biztosítani tudja a cég.


Fotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: FacebookFotók: Facebook
Fotók: Facebook
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

- Kívánom, hogy a jövőben, mint a magyar bajnokságban, mint nemzetközi szinten is érjenek el kiváló sportemberhez méltó eredményeket. Arra bátorítom Önöket, hogy éljenek továbbra is a lehetőségeikkel és végezzék továbbra is kiválóan a munkájukat és haladjanak tovább a megkezdett úton. Minden csapattagnak biztonságos és balesetmentes közlekedést kíván a SPIRIT AUTO Kaposvár és a VW CSAPATA - tette hozzá ifj. Murányi Ferenc.

Címkék: spirit auto, paksi fc, szponzoráció, sport