Az idei szezonban csak nyolc gárda nevezett a „nyílt bajnokságba”, hogy harcba szálljon a város kispályás bajnoka címért. A csapatok háromszor mérkőznek meg egymással a bajnoki évadban, tíz mérkőzés az őszi időszakban, 11 pedig tavasszal kerül megrendezésre az Arany úti sportcentrumban.

Roberto Csempeáruház Kupa – I. osztály eredményei:

Som-Plast Kft-Bárány Fogadó 5-2

Góllövő: Ato 3, Márkus, Farkas, ill. Kőszegi, Sági.

Nem volt izgalommentes a bajnokság első mérkőzése. A Bárány Fogadó kétgólos vezetésről vesztette el a találkozót, melyet sajnos több sportszerűtlen jelenet és több kiállítás is tarkított.

SIM-Team-Next Time 3-1

Góllövők: Vadas 3, ill. Nagy.

A SIM-Team alakulata végig fölényben játszott, a mérkőzés folyamán mindig a kezében tartotta a kezdeményezést. A jól védekező Next Time erejéből csak szépítő találatra futotta.

Fapuma FC-Lakics Kft. 5-0

Góllövők: Pető 3, Ferenczi M., Balogh Á.,

A helyzeteit jobban kihasználó bajnokcsapat megérdemelten nyerte a mérkőzést. Jól védekeztek, nem hagytak teret az ellenfél támadóinak, így megőrizték kapujukat a góltól.

Két Testvér Pizzéária-BullCar Autókereskedés 1-0

Góllövők: Sass.

A BullCar megnehezítette az esélyesebb ellenfele dolgát, akinek csak egyszer sikerült támadásait-gólt érő találattal befejezni. A Két Testvér jól védekező, kontratámadásokra építő csapatot győzött le a forduló utolsó mérkőzésén.

A következő forduló (09.18.) párosítása: 17.45 Két Testvér Pizzéria-Bárány Fogadó, 18.30 BullCar Autókereskedés-Fapuma FC, 19.15 Next Time-Som-Plast Kft, 20.00 Lakics Kft-SIM-Team.

Címkék: első osztály, kispályás, labdarúgás, kaposvár, sport