A 2017-2018-es bajnoki idényre átalakult Kaposvár város kispályás bajnoksága. Ebben az idényben két osztályba soroltuk a csapatokat. Az I. osztály a nyílt bajnokság, melyben megkötés nélkül mindenki szerepelhet. A II. osztályban csak megye II. és az alatti bajnokságban játszók, illetve amatőrök vehetnek részt.

A szerdai játéknap a II. osztályé, 14 csapat küzd itt a bajnoki pontokért, egy találkozót minden héten hétfői nap játszanak a csapatok. A mérkőzések ismét az Arany János utcai felújított és áthelyezett műfüvön kerülnek lejátszásra.

Maker Autó Kupa – II. osztály eredményei:

QLR PC Bontó-Amatőrök 2011 6-2
Góllövő: Tislér, Virágh, Lomnici, Cser, Száraz, Bene, ill. Bohár, Szőke.

A QLR csapata uralta a mérkőzés nagy részét az Amatőrökkel szemben. Sok gólhelyzetet alakítottak ki, melyből végül is hat találatot sikerült elérniük, kettő ellenében.

META FITNESS-Mad Max 1-5
Góllövők: Pallér, ill. Horváth 2, Obbás, Itvás, Pál.

A Béke étterem csapata végig mezőnyfölényben játszott, tetszés szerint érték el góljaikat, ilyen arányban is megérdemelten győzték le ellenfelüket.

Lechler Autófesték-Nyár FC 3-2
Góllövők: Sipos 2, Vida, ill. Pintér, Orosházi.

A Nyár FC alakulata szerezte meg a vezetést, kétgólos előnyre tettek szert, melyet a második játékrészben tudott egalizálni a Lechler. Az utolsó percben aztán a győztes találatot is sikerült bevinniük, megszerezve a mérkőzés három pontját.

Polgármesteri Hivatal-Alibi 0-9
Góllövők: Jutai 5, Széphelyi 3, Kálmán.

A rutinos Alibi csapata végig uralta a találkozót az újonccal szemben. Jutai Tamás öt góljával biztosan nyerték a találkozót a lelkes ellenfelükkel szemben.

Orci SC-M-Car Bérautó 1-4
Góllövők: Öngól, ill. Korcsmár 2, Tollár, Horváth.

A mérkőzés nagy részében egyenlő erők küzdelme folyt a játéktéren. Az M-Car sikeresen gólra váltotta a helyzeteit, míg az Orci sorra kihagyta azokat, így alakult ki a végeredmény.

Win-Team 2010-Somogy Sportja All Stars 3-4
Góllövők: Szorcsik 2, Carlos, ill. Horváth I. 2, Böröczi B., Sulyán.

Jó iramú hajtós mérkőzést láthattunk a két csapat előadásában. Egyik csapat sem játszott meggyőző fölényben, az utolsó percben elért találatának köszönhetően nyert a Somogy Sportja.

Matracvarázs-Royal Fröccs 2-1
Góllövők: Major, Tallósi, ill. Tabi

Kiegyenlített mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert. Sokáig 1-1-re állt a találkozó, ám a végén, az utolsó pillanatban gólt szerzett a Matracvarázs, és ezzel az övék lett a három pont.

A következő forduló (09.13.) párosítása:

17.00.: Nyár FC-META FITNESS

17.45.: Royal Fröccs-Lechler Autófesték

18.30.: M-Car Bérautó-Win-Team 2010

19.15.: Alibi FC-Orci SC

20.00.: Somogy Sportja All Stars-Matracvarázs

20.45.: Mad Max-QLR PC Bontó

hétfő: 20.45.: Amatörők 2011-Polgármesteri Hivatal

Címkék: labdarúgó, Kaposvár, kispálya, bajnokság, sport