A Bene Akadémia bejáratához akár a megtelt táblát is kitehették volna hétfő reggel. Az egyik helyi edző rögtön meg is jegyezte, hogy így sokkal jobb ránézni a pályákra. 

Azokra a pályákra, ahol egymást érték a mérkőzések. Ha balra néztünk épp egy román-lengyel párharcot láthattunk, néhány méterrel arrébb pedig egy Erdélyből érkezett társaság játszott ki-ki meccset a litvánokkal.

A külföldi edzői utasítások mellett azért magyar szót is lehetett hallani. Pályára léptek a Kaposvölgye fiataljai, vagy éppen a szomszédból érkező Tolna VFC labdarúgói is.

Nem volt nehéz kitalálni, hogy ki a Sport 4 All Kovaszna hálóőrének a kedvenc kapusa.
Nem volt nehéz kitalálni, hogy ki a Sport 4 All Kovaszna hálóőrének a kedvenc kapusa.

Eközben az egyetemi csarnokban hatalmas küzdelmet láthattak az érdeklődők. Az U16-os korosztályban versenyző kézilabdás hölgyek minden labdáért megharcoltak.


Fotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics István
Fotó: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A mozgalmas nap után este az ünnepélyes megnyitó következik. A résztvevők 18 órakor gyülekeznek a Kossuth téren, majd együtt vonulnak le a Rákóczi Stadionba.

A hivatalos nyitó mérkőzését a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia 17 évesei játsszák majd a nyitraiak ellen 20 órától.

Címkék: ifjúsági sportfesztivál, galéria, első nap, kézilabda, labdarúgás, kaposvár