Szokatlan helyszínen és szokatlan összeállításban léptek pályára a Kaposvári Egyetemi SE kézilabdázói. Az egyesület tagjai a szennai sportcsarnokban, vegyes összetételű csapatokat alkotva, egy kis "buli-kézilabdázással" zárták az idei szezont.

A mindössze két éve alapított egyesület kiemelkedően sikeres évet zárt. Az NB III-ban hölgyek és az urak egyaránt kiharcolták a feljutást, míg a junior fiúk aranyérmet nyertek.

- Minden szándékunk szerint NB II-ben szeretnénk elindulni mindkét szakolsztályunkkal, mindkét felnőtt csapatunkkal, és természetesen a juniorokkal is. Ezért már megkezdtük az előkészületi munkálatokat, gyakorlatilag 99%-os esélyt látok arra, hogy szeptemberben NB II-es kézilabdát tudunk Kaposváron indítani - válaszolta Kovács Ferenc, a Kaposvári Egyetemi Sportegyesület szakosztály vezetője.

A felnőtt csapatok közül a férfiak ezüstéremmel zártak, míg a hölgyek bajnokként vívták ki az osztályváltás jogát.

null

A KESE-nél nem csak a pályán elért eredményekre lehetnek büszkék. Két év alatt szinte a semmiből az osztály szintjén ütős csapatok mellett egy összetartó, szülői közösség és szurkolótábor alakult ki.

null

A kézilabda-évzárón vehették át érmeiket a dobogós helyen végző csapatok tagjai. A hölgyek és a junior fiúk nyakába arany, a férfiakéba pedig ezüstérmek kerültek.

Címkék: kaposvári egyetemi se, kézilabda, évzáró, sport