A lányok május első hetén kezdték meg az edzéseket, heti négyszer koptatják a talpukat a homokon, hogy minél jobb formában képviselhessék a Gödöllői RC-t és a Kaposvári Röplabda Akadémia strandröplabda szakosztályát, valamint fő támogatóikat az Egrokorr Festékipari Zrt-t és az AsiaCenter Budapest-et.

Az Országos Strandröplabda Bajnokságon kívül felkészítő versenyek is várnak a lányokra.

Az első ilyen verseny 2017. június 17-18.-án a Lipóti Termál- és Élményfürdőben került megrendezésre, ahol a Háfra-lányok a Kovács Eszter- Kovács Dóra testvérpár mögött a második helyen végeztek. A szombati versenynapon minden páros dolgát megnehezítette a hűvös idő és a szél, ennek ellenére két nyert mérkőzéssel Orsi és Dominika a négy közé verekedte magát.

A vasárnapi játéknapon reggeli ébresztő gyanánt már 9:30-kor pályára léptek, hogy kivívják a döntőbe jutást, sikeresen. Az időjárás már kegyesebb volt a játékosokhoz, igazi napsütéses, jó hangulatú nap végén zártak a lányok a második helyen.

Ezzel a szép helyezéssel és az érte járó ranglista pontokkal Dominika a nőknél 4. helyen áll az országos ranglistán, míg Orsi a 6. helyen. A következő megmérettetés az Országos Strandröplabda Bajnokságon 1. fordulója lesz Tatán, az Építők parkjában, az Öreg-tó szabad strandja melletti nagy területen.

null

 

Az Országos Strandröplabda Bajnokság idei programja:

Mesterversenyek:

2017. június 23-25. Tata
2017. Június 30- július 02. Nyíregyháza
2017. július 12-16. Siófok – CEV Satelit
2017. július 28-30. Dunaújváros
Döntő:

2017. augusztus 12-13. Budapest

Címkék: háfra dominika, kaposvári röplabda akadémia, strandröplabda, sport