A Pénzügyőr SE férfi röplabdacsapata az orosz Gazprom-Jugra Szurgut együttesével találkozik a Challenge Kupában. A bajnokságban ezüstérmes fővárosiak a legjobb 32 között lépnek pályára, először hazai pályán (december 5-7.), majd a Budapesttől 4800 kilométerre lévő Szurgutban (december 19-21.).

Az európai szövetség (CEV) szerdai, luxemburgi sorsolásán az is eldőlt, hogy a harmadik számú kontinentális sorozatnak számító Challenge Kupában a bajnok Fino Kaposvárnak már a második fordulóban (november 21-23. és november 28-30.) játszania kell, méghozzá a szlovák VKP Bystrina SPU Nitra csapatával.

Bögöly Gábor: a folytatásban is a Fino csapatában

A bajnokcsapat újabb játékosával egyezett meg a Fino vezetése, így eldőlt, hogy Bögöly Gábor a következő szezonban is a kaposváriakat erősíti majd!

A 19 esztendős, saját nevelésű játékos remek évet zárt: a felnőtt csapattal, emlékezetes teljesítményt nyújtva a fináléban, aranyérmes lett, és ugyancsak magyar bajnoki címet szerzett a junior korosztály tagjaként. Emellett a Kaposvári Egyetem gárdájával megnyerte a MEFOB küzdelmeit. Gábor első éves hallgatóként az egyetemen is megállta a helyét.

Címkék: szlovákia, challenge kupa, fino kaposvár, sport