Szombaton került megrendezésre a Ritmuscsapatok Országos Bajnoksága ami egyben kvalifikáció is volt az októberi World Ballet Associacion által rendezett római világbajnokságra.

A BNK Stúdió által indított produkciók mindegyike kijutott a VB-re, ami az egyik legnagyobb sikere a táncstúdió történetének.


fotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdió
fotók: BNK Táncstúdió
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Eredmények:

Találkozások: I. hely
Bódis Botond, Kiss Flamina Hanna, Kovács Péter, Márton Lili

Jacko: I. hely
Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna

Életmentők: I. hely
Kovács Péter-Márton Lili

Stan és Pan: I. hely
Landi Dominik-Landi Lolita

Sportok: II. hely
Balassa Bíbor

Vigyél a templomba: II.hely
Biczó Lili

Kosaras: III.hely
Landi Dominik

Kalóznő: III.hely
Bíró Dorotea

40'es évek: IV. hely
Landi Lolita

A verseny legígéretesebb táncosa és táncosnője különdíjait is Bódis-Nagy Katinka tanítványai kapták.

A legígéretesebb táncos Bódis Botond lett, a táncosnő pedig Bíró Dorotea!

A legmagasabb pontszámot elért csapat különíját a Találkozások című produkció nyerte, míg a tanárok különdíját Bódis-Nagy Katinka!

Vasárnap Fonyódon rendezték meg az Eraklin Kupát, ahol szintén szép sikereket értek el a táncosok:

Házas Ádám-Paluska Emese a latin táncok versenyét megnyerte junior II korosztályban, junior I-ben pedig 2. helyezést értek el, míg standard táncokból a dobogó 2. fokára állhattak mind latin, mind standard táncokból.

Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna megnyerték latin és a standard táncokat is.

Gebhardt Bence-Bíró Dorotea standard táncokból 6. és 7. hely, latin 7. és 12. hely egy népes 2o fős mezőnyben! Mivel Bence szekszárdi, ők nagyon keveset tudnak együtt gyakorolni, ezt az eredményt körübelül 1o közös próba után érték el, ami hatalmas teljesítmény!

A BNK Stúdió és a Kossuth AMI évzáró gálája június 14-én szerdán 18 órakor lesz a Művészbejáróban, amire sajnos már nem fér be több ember, de utána 19 órától várnak mindenkit, aki szeretne beszélgetni, jelentkezni a táborok valamelyikébe vagy szeptembertől csatlakozna valamelyik szakosztályhoz!

Címkék: Bódis, BNK, stúdió, világbajnokság, tánc, sport