Hosszú idő után ismét válogatott labdarúgó mérkőzésnek adott otthont Kaposvár. A somogyi megyeszékhelyen edzőtáborozó indiai U17-es válogatott szerbia legjobbjai ellen lépett pályára az átépítés alatt álló Rákóczi-stadionban.

A szerbek az U17-es Európa-bajnokság után érkeztek Magyarországra. A kontinenstornát egy győzelemmel és két vereséggel, csoportutolsóként zárták. Az indiaiak ellen viszont szerettek volna szépen búcsúzni a szezontól.

A portugál Luís Norton de Matos vezette indiai korosztályos együttes a hazai rendezésű U17-es világbajnokságra készül Európában. Hazánk előtt Portugáliában, Olaszországban és Franciaországban is megfordultak, céljuk pedig, hogy az októberi világverseny előtt minél több mérkőzést játszanak.

- Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen Indiában küzdhetünk majd az ifjúsági világbajnokságon. Járjuk most a világot és próbálunk felkészülni, most ez a legfontosabb - tette hozzá Jeakson, az indiaik játékosa.

Az India - Szerbia U17-es mérkőzés végül jó iramú játékot hozott, gólt azonban nem láthattak a kilátogató nézők.

A dél-ázsiakra viszont vár még egy összecsapás Kaposváron, jövő hét szerdán ugyanis Macedónia ellen lépnek majd pályára.

Címkék: szerbia, u17, india, labdarúgás, kaposvár, sport