Nem nyomta rá a nagy tét a bélyegét a kaposvári hölgyek játékára, akik már a Somogytarnóca elleni meccs elején magukhoz ragadták a kezdeményezést.

A sárgamezes vendégek 4:4-ig tartották a lépést, onnantól elléptek a hazaiak. A félidőben már 5 góllal vezetett Tóth Norbert csapata, a második felvonásban pedig tovább folytatódott a hazaiak remeklése.

A lefújás előtt hét perccel már 10 volt a két csapat közötti különbség, és hiába engedett ki kicsit a végén a kaposvári együttes, a hétgólos győzelmük azonban már nem forgott veszélyben.

A hazaiaknak így már csak egy győzelemre van szükségük az NB III-as bajnoki címhez.

Kovácsovics István, edző, Satelit SE Somogytarnóca: A ziccer-kihasználásunk az nem volt megfelelő, mert ha betudtuk volna lőni a ziccereket, főleg szélről, akkor szorosabb meccset tudtunk volna játszani.

Tóth Norbert, edző, Kaposvári ESE: Már csak három mérkőzésünk van és köztudott kettőt kell nyernünk, hogy bajnokok legyünk. Ez a mai mérkőzés volt egy kicsit nehezebb reményeim szerint, a kadarkúti, ami a következő lesz az már bajnoki címet érhet

A Kadarkút elleni idegenbeli összecsapás vasárnap 11 órakor kezdődik, míg a szezont a Balatonszemes otthonában zárják a lányok kedd este.

Címkék: kaposvári egyetemi se, nb3, kézilabda, sport