Az utolsó forduló csatáit vívták hétfőn a csapatok az „A” csoportban. Az éllovasok nyertek és megtartották dobogós pozíciójukat az alapszakasz végére. A negyedik helyre a BullCar gárdája futott be a most elért nagyarányú győzelmének köszönhetően. A csoport gólkirálya Fila Géza (Joker Sport Pub) lett, 39 találattal.

A jövő héten a rájátszással folytatódnak a küzdelmek, a B csoport azonos helyezetteivel mérkőznek meg a csapatok.

A Fürge Nyuszi Focivilág-A csoport eredményei:

BullCar Autókereskedés-Nyár FC 14-2
Góllövő: dr. Böröcz 4, Ato 3, Fokvári 3, Eugene 2, Nagy 2, ill. Kordé, Pintér.

Az utolsó forduló nyitó találkozóján a lendületesen játszó BullCar nagyarányú győzelmet aratott, a rosszul védekező Nyár FC ellen és megszerezték a csoport negyedik helyét.

Lozsu 12 FC-Két Testvér Pizzéria 2-7
Góllövő: Hegyi, Péterfai, ill. Sólyom 2, Lukács 2, Takács 2, Tilk.

Az esélyes Két Testvér csapata kétséget sem hagyott a mérkőzés egésze alatt, hogy ki nyeri az összecsapást. Az ellenfél a mezőnyben jól adogatott, de a kapu előtt határozatlanok voltak.

Lakics Kft-Fapuma FC 1-3
Góllövők: Bodó, Ill. Balogh Cs., Bene, Pető.

A listavezető nehezen lendült játékba, a Lakics jól tartotta magát, de a támadások befejezésénél elfogyott az ötlet és az erő. A Fapuma kétgólos győzelmével csoportelső lett és a rájátszás során harcba szállhat a város kispályás bajnoka címért.

Next Time-Joker Sport Pub 4-7
Góllövők: Nagy 2, Sznopek, Dávid, ill. Fila 2, Böjte 2, Laczkó 2, Neubauer.

Tapogatózó játékkal kezdődött a találkozó, egy távoli góllal szerzett vezetést a Joker. Ezután nagyobb sebességre kapcsoltak a csapatok, mindkét kapu többször került veszélybe, végül a Joker Sport Pub háromgólos győzelemmel búcsúzott az alapszakasztól.

Dream Team-Rákóczis szülők
Mindkét csapat visszalépett a bajnokságtól.

Címkék: gól, labdarúgó, bajnokság, kispálya, sport