Az utolsó előtti forduló már több kérdést tisztázott a csoport végeredményét illetően, de a több elmaradt mérkőzés miatt még vannak nyitottak. Kevés gól született a játéknapon, egy találkozó elmaradt, az Investment játék nélkül jutott a bajnoki pontokhoz. A listavezető Zsíroskönyér továbbra is veretlen az alapszakaszban.

A Roberto Csempeáruház-B csoport eredményei:

Superbody-Orci SC 2-5
Góllövők: Antyipenkó, Kimpf, ill. Galambos 2, Kesztyűs 2, Szikszai.

A nap első mérkőzésen a Superbody szerezte meg a vezetést, de nem tudta az előnyét megtartani a mérkőzés folyamán. Összességében az Orci jobban játszott a találkozón, megérdemelten nyerte meg azt.

Kacsógép-Postás SE 2-3
Góllövők: Kéki 2, ill. Golita 3.

Mindkét csapat létszámhiányosan állt fel a találkozóra, ami a Postásnak kedvezett, egygólos győzelmet arattak. Gyors kontrákra építettek, ezzel lepték meg ellenfelüket, akik pedig sorra kihagyták adódó gólhelyzeteiket.

Alibi FC- Win-Team 2010 3-1
Góllövők: Széphelyi 2, Beke, ill. Carlos.

A Win-Team vezetett a találkozó elején, de az Alibi hamar átvette a játék irányítását, megfordította a mérkőzés állását és kétgólos győzelmet aratott.

Pofára SE- Zsíroskönyér FC 2-6
Góllövők: Fónai, Németh, ill. Éhl 3, Magyar 2, Szalai.

A Pofára SE kezdte jobban a mérkőzést, de a Zsíroskönyér hamar fordított. 2-1 után már tetszés szerint érték el góljaikat Bükiék, ekkor már az ellenfél nem tanúsított komoly ellenállást.

Investment-Amatőrök 2011 3-0
Játék nélkül

A következő forduló (05.23.) párosítása:

17.00.: Win-Team 2010-Kacsógép

17.45.: Postás SE-Superbody

18.30.: Investment-Zsiroskönyér FC

19.15.: Orci SE-Amatőrök 2011

20.00 Pofára SE-Alibi FC

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport