Jó iramban kezdődött a bajnoki találkozó, melyen az első lehetőség Kollega Krisztián előtt adódott, aki azonban érdekes körülmények között eltűnt a védők között a tizenhatoson belül.

A második oldalon egy óriási helyzet után, mikor már Gőcze Gergő is verve volt, Szabó Alex tudott tisztázni a gólvonalról.

A második félidő elején átvette a mérkőzés irányítását a Rákóczi. A góllövőlistát vezető Hujber Tamás előbb fejjel, majd lábbal veszélyeztetett, előbbi mellé ment, másodiknál Varga Ádám védett.

Az utolsó fél órába lépve végre góllá érett a vendégek fölénye. Hadaró Valentint buktatták a büntetőterületen belül, a jogos tizenegyest Hujber Tamás értékesítette. Majd ismét Hadaró Valentin kért főszerepet, betört a tizenhatoson belülre, s jobbal kilőtte a jobb alsó sarkot, megduplázva a Rákóczi előnyét.

A Felcsúton begyűjtött újabb három pont azt is jelenti, hogy immár hat mérkőzés óta veretlen Artner Tamás csapata, s ebből az utolsó ötöt meg is nyerte.

Mivel az Ajka meglepetésre kikapott, már öt pont a kaposváriak előnye a harmadik helyért vívott küzdelemben.

Puskás Akadémia FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–0)

Felcsút, 200 néző. V.: Juhász B. (Király Zs., Molnár I.).

Puskás Akadémia FC II.: Varga Á. – Hudák, Szabó B. (Fodor, 68. p.), Pekár, Damásdi, De Oliveira, Tar, Forró, Keszi, Suscsák (Mezőssy, 55. p.), Kovács T. Vezetőedző: Bojan Lazics.

Kaposvári Rákóczi FC: Gőcze – Nagy J., Lakatos G., Szabó A., Hadaró – Nagy K. (Kertész, 71. p.), Pintér A., Szakály A., Kollega K. – Hujber (Fonyódi, 90. p.), Ivancsics (Godzsajev-Telmán, a szünetben). Vezetőedző: Artner Tamás.

Gólszerzők: Hujber (61. p.), Hadaró (75. p.).

Sárga lap: Pekár (31. p.), Szabó B. (60. p.), Hudák (91. p.).

Címkék: puskás, győzelem, rákóczi, sport