Vasárnap 13 órakor Felcsúton, a Puskás Akadémia II. csapata ellen folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában.

A tabella harmadik helyén tanyázó kaposváriak remek formát mutatnak az elmúlt időszakban, hiszen legutóbbi négy bajnoki mérkőzésüket egyaránt megnyerték.

A fiúk így a kellő önbizalom birtokában léphetnek majd pályára a Pancho Arénában. A felcsútiak második csapata az előkelő hatodik helyet foglalja el a táblázaton, és eddigi 29 összecsapásán 47 pontot gyűjtött. A Puskás II. legénysége két vereség után legutóbb Csepelen győzött 2-1-re. A Rákóczi az őszi szezonban, hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott soros ellenfelével.

Artner Tamás vezetőedző és tanítványai bíznak a jó sorozat folytatásában, de tudják, hogy nem lesz könnyű a dolguk vasárnap kora délután.

Szombaton az Ajka hazai pályán kapott ki meglepetésre, 4-1-re a sárváriaktól, így ha a Rákóczi begyűjti a három pontot, akkor öt pontos előnyre tesz szert nagy riválisával szemben a bronzéremért folyó harcban. Ez pedig mindenképpen megnyugtató lenne a tavaszi hajrá előtt.

Címkék: felcsút, rákóczi, foci, sport