A 16. forduló meghozta az első csoportgyőztest a Zsiroskönyér személyében. Két fordulóval az alapszakasz vége előtt már behozhatatlanul vezetik a csoportjukat, ma is fölényes győzelmet arattak. Nyert a második helyen álló Alibi is, őrizve a pozícióját. A dobogóra még esélyes két gárda, a Win-Team és a Pofára SE későbbre halasztotta döntő csatáját.

A Roberto Csempeáruház-B csoport eredményei:

Investment-Superbody 4-8
Góllövők: Varga 2, Karsai, öngól, ill. Antyipenkó 4, Kimpf 2, Szabó, Peresztegi.

Sportszerű találkozót vívott a nap első találkozóján a két együttes. Gyorsan elhúzott a Superbody, már öt góllal is vezettek, de az Investment összeszedte magát és felzárkózott két találatra, de aztán ismét kettőt kaptak a meccs végén.

Postás SE-Alibi FC 2-5
Góllövők: Véber, Obbás, ill. Kálmán 2, Weing, Tábori, Széphelyi.

A találkozó elején felváltva vezettek a csapatok, sokáig 3-2 volt az állás az Alibi javára. A gárda az utolsó két percben lőtt két góllal döntötte el a találkozót.

Amatőrök 2011-Zsiroskönyér FC 2-11
Góllövők: Szőke Z., Szőke B., ill. Czeglédi 4, Szalai 3, Bathó 2, Heizer, Rébay.

A listavezető végig uralta a találkozót és magabiztosan szerezte meg a három bajnoki pontot. A hátralevő fordulók eredményétől függetlenül már megnyerte csoportját.

Orci SC-Kacsógép 2-3
Góllövők: Lévai, Hazai, ill. Kéki 3.

A küzdelmes mérkőzésen két góllal elhúzott a Kacsógép, de ekkor még sikerült az ellenfélnek egyenlítenie. A harmadik Kéki Márton találatra már nem volt válaszuk, így nem tudtak pontot szerezni.

Win-Team 2010-Pofára SE
Későbbre halasztva.

A következő forduló (05.16.) párosítása:

17.00.: Amatőrök 2011-Investment

17.45.: Superbody- Orci SE

18.30.: Kacsógép-Postás SE

19.15 Alibi FC-Win-Team 2010

20.00.: Zsiroskönyér FC -Pofára SE

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport