A csoport első három helyezettje megnyerte soron következő mérkőzését, így az élen a helyzet nem változott. A listavezető szoros küzdelemben szerezte meg a három bajnoki pontot, míg vetélytársai egyaránt háromgólos diadalt arattak. A csoport góllövőlistáját Szalai Norbert /Zsiroskönyér FC/ vezeti 29 találattal.

A Roberto Csempeáruház-B csoport eredményei:

Pofára SE- Postás SE 5-2      

Góllövők: Németh 2, Fónai, Dobos, öngól, ill. Golita 2.

A Postás szerezte meg a vezetést és a 30. perc tájékáig őrizte is az előnyét. Ekkor azonban öt perc alatt fordított az ellenfele és háromgólos győzelmet aratott.

Superbody-Amatőrök 2011 6-1

Góllövők: Antyipenkó 2, Peresztegi 2, Lengyel, Egyed, ill. Szőke.

A Superbody csak öt fővel állt ki a mérkőzésre, sportszerűen az Amatőrök csapata is ennyi játékost vonultatott a játéktérre. Végül a pályaválasztók biztosan kerekedtek ellenfelük fölé, simán nyerve a találkozót.

Zsiroskönyér FC-Win-Team 2010 3-2

Góllövők: Szalai 2, Kovács, ill. Kelemen 2.

Küzdelmes, jó mérkőzést láthattunk a két gárda összecsapásán. Felváltva estek a találatok a „nagy gólok” találkozóján, melyet végül is minimális különbséggel a listavezető nyert meg.

Kacsógép-Investment 7-4

Góllövők: Lőrincz E. 2, Sipos 2, Antal, Kéki, Szabó, ill. Németh 2, Wágner, Varga.

A Kacsógép hamar magához ragadta a kezdeményezést és 5-1-re elhúzott. Ezután magára talált az Investment és felzárkózott két gólra, de egyenlíteni nem tudott, és a Kacsógépé lett a három bajnoki pont.

Alibi FC-Orci SC 4-1

Góllövők: Katona 2, Jutai, Beke, ill. Kesztyűs.

Kemény, harcos mérkőzés volt a nap utolsó találkozója, melynek az elején kiegyenlített küzdelem folyt. A második játékrészben aztán az Alibi került fölénybe és kihasználva adódó helyzeteit, győztesen hagyta el a pályát.

A következő forduló (05.09.) párosítása: 17.00 Win-Team 2010-Pofára SE, 17.45 Investment-Superbody, 18.30 Postás SE-Alibi FC, 19.15 Amatőrök 2011-Zsiroskönyér FC, 20.00 Orci SE- Kacsógép.

Címkék: városi, kispályás, labdarúgó, bajnokság, sport