A Roberto Csempeáruház-B csoportban az élmezőnyben tanyázó csapatok győzelmet arattak a játékhéten.

Egy találkozó halasztásra került, később lesz megrendezve. A Pofára SE nagy küzdelemben nyert az Orci ellenében, a többi győztesnek nem kellett túlságosan megizzadnia a három pontért.

A Roberto Csempeáruház-B csoport eredményei:

Superbody-Zsiroskönyér FC 0-7

Góllövők: Ceglédi 3, Magyar 2, Szalai 2.

Sportszerű mérkőzésen magabiztosan nyert a listavezető a nap első mérkőzésén. A Superbody gárdája nem tudott megálljt parancsolni ellenfele rohamainak, így ők hétszer rezgették meg hálójukat.

Investment-Alibi FC 2-5

Góllövők: Konczlik 2, ill. Széphelyi 3, Weing, Vendriczky.

Az Alibi csapata végig irányította a találkozót, már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert, és biztosan nyerték a kevés szabálytalanságot hozó összecsapást.

Postás SE-Win-Team 2010 1-5

Góllövők: Obbás, ill. Kelemen 2, Komjáti, Szorcsik, Harnos.

A Win-Team legénysége már a félidőre négygólos előnyre tett szert. A második játékrészben 1-1 találat esett, így a Postás nem tudott közelebb férkőzni ellenlábasához.

Orci SC- Pofára SE 0-1

Góllövők: Fónai.

Kemény, de sportszerű mérkőzésen két azonos játékerőt mutató csapat küzdelmét láthattuk. A Pofára SE helyzet nélkül talált egy gólt, és ezt a kicsiny előnyét a mérkőzés végéig megőrizte. A második játékrészben főleg mezőnyjáték folyt, a kapuk nem kerültek veszélybe.

Amatőrök 2011-Kacsógép

Későbbre halasztva.

A következő forduló (05.02.) párosítása: 17.00 Pofára SE-Postás SE, 17.45 Superbody-Amatőrök 2011, 18.30 Zsiroskönyér FC-Win-Team 2010, 19.15 Kacsógép-Investment, 20.00 Alibi FC-Orci SE.

Címkék: kispályás, labdarúgás, kaposvár, sport