Nehéz meccsre számítottak a hazai környezetben pályára lépő Somogysárd labdarúgói a Kadarkút ellen. A listavezető együttesnek ugyanis az utóbbi hetekben nem úgy ment a játék, mint az ősszel.

- Szoros meccs lesz, abból is kiindulva, hogy a jelenlegi formánk milyen. Több rangadót is elbuktunk a tavasszal. Legutóbb a Hetes és a Juta ellen. Biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz, de igyekszünk magunkból kihozni a legtöbbet és az eddigi hibáinkat kijavítva az ellenfél fölé kerekedni - válaszolta stábunknak a meccs előtt Páger Balázs, a Somogysárd játékosa.

null

Pedig a hazaiaknak jól ment a fordulót megelőzően a gólgyártás. Kuti Richárd vezérletével 18 meccsen 96 találatnál tartanak, amely bármilyen bajnokságban megsüvegelendő. A kapott gólok számával viszont már nincsenek ennyire megelégedve a somogysárdiak.

- A gólszerzés nagyon jól megy, csak már most annyi gólt kaptunk mint tavaly egész évben és még vissza van pár meccs. Pont azokon a mérkőzéseken, amelyek kellenének, ott akad be valami - tette hozzá Páger Balázs.

A vendég kadarkútiak ennek megfelelően veszélyes kontrákkal szerették volna megnehezíteni a hazaiak életét.

- Először inkább a védekezésre összpontosítunk és abból szeretnénk kontrákat csinálni. Jó csapatnak tartom őket, gólveszélyesek, úgyhogy megpróbálunk mindent megtenni - mondta Balogh Ádám, a Kadarkút játékosa.

Poór sem tudta megakadályozni Ferenczi gólját.
Poór sem tudta megakadályozni Ferenczi gólját.

Az első és az ötödik helyezett csatájából végül a Kadarkút jött ki jobban, amely húsz perc alatt el is döntötte a rangadó sorsát. Ferenczi Márk után Balogh Csaba volt eredményes, ezzel pedig ki is alakult a 2:0-ás vendéggyőzelem.

A kadarkútiak ezzel feljöttek a tabella negyedik helyére, míg a Somogysárd maradt az élen, köszönhetően a Böhönye botlásának.

Megye II. Dél 

Tarany - Hetes 4-0
Somogysárd - Kadarkút 0-2
Böhönye - Somogyjád 1-3
Somogyudvarhely - Juta 3-4
Kaposfüred - Csokonyavisonta 6-4
Kiskorpád - Csököly 6-1

Címkék: déli csoport, megye 2, kadarkút, somogysárd, megyefoci, somogy megye, labdarúgás, sport