1,4 millió forinttal több támogatást tudott nyújtani a sportegyesületeknek a Kaposvári Ifjúsági és Sportbizottság, mint egy évvel ezelőtt. A megnövekedett összeget idén is az élsportra, a szabadidősportra, valamint a fogyatékkal élők sportjára költik - derült ki a szervezet áprilisi ülésén.

A sportbizottsági ülésen emellett a létesítményfejlesztésekről is szó esett: a körcsarnokban, az RG-csarnokban és az asztalitenisz csarnokban energetikai fejlesztések lesznek. Május harmadikán pedig lerakják az új Kaposvár Aréna alapkövét.

- Több mint 10 százalékos többletet sikerült elosztanunk a kaposvári sportegyesületek körében, ugyanis 1,4 millió forinttal több támogatási összeget tudtunk a sportegyesületeink számára folyósítani. Ez óriási örömünkre szolgál és bízunk benne, hogy minden sportegyesület a megfelelő módon tudja majd a tevékenységét jobbá tenni. A második információ, ami úgy gondolom, hogy mindenki számára talán még ennél is nagyon örömhír, hogy május első hetében, most már egészen bizonyosan elhelyezzük az új kaposvári sportcsarnok, a Kaposvár Aréna alapkövét - tette hozzá dr. Pintér Rómeó tanácsnok.

Címkék: sportbizottság, április, sportcsarnok, támogatás, fejlesztés