A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) nyolcadik alkalommal díjazta az előző esztendőben legjobban teljesítő sportiskolákat és sportiskolás sportolókat. A Sportiskolák Országos Szövetsége 2017. március 23.-án csütörtökön 10 órától a Magyar Sport Házában rendezte meg a VIII. SIOSZ Gálát, ahol ünnepélyes keretek között díjazták a 2016-os évben legeredményesebb hazai sportiskolákat és sportiskolás sportolókat.

null

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a „Magyarország Legjobb Sportiskolája 2016” versengésben, kategóriájában (egyesületi típusú sportiskolák – 500 fő alatt), az előkelő 3. helyen végzett. A díjat Dér Tamás igazgató és Lomnici Attila szakági helyettes vette át.

null

Magyarország legjobb sportiskolás női birkózója 2016-ban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola sportolója Kiss Krisztina lett. Edzői: Takács László, Kajtán László. A díjat Kiss Krisztina és Takács László vette át.Krisztina 2016-ban számos nemzetközi verseny győztese illetve dobogósa volt. Aranyérmes lett a kadet országos bajnokságon, részt vehetett a kadet Európa-bajnokságon. Kaposváron 2016. év „Év Utánpótláskorú Sportolójának” választották a leány kategóriában.

null
 

A SIOSZ érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként többek között Dér Tamás Kaposvár alpolgármestere, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója kapott elismerő plakettet.

 

Címkék: siosz, díjkiosztó, gála, Kaposvári Sportközpont és Sportiskola